Inloggen

×

Nieuws

Foto van de week: Week 13

Foto van de week 13

Op donderdag 20 maart werd rond een uur of 9 de mededeling gedaan dat deze avond een bijzondere avond zou gaan worden. De nieuwe voorzitter zou namelijk bekend worden gemaakt. Na veel gespeculeer, was het zover en kwam het bestuur mét de nieuwe voorzitter in een limousine de parkeerplaats op gereden. Vol verwachting kwamen alle aanwezigen erachter dat Tijmen Burggraaf tot beoogd voorzitter ’15 is verkozen. Hierboven een mooi plaatje van de oud-voorzitter (’13) Willem Zeelen, de huidige voorzitter (’14) Jurriaan Nip en de nieuwe voorzitter (’15) Tijmen Burggraaf.

Foto: Jonathan Ogilvie

Ps: Heb jij zelf nog een mooie foto gemaakt van je ploeg, dispuut, training, borrel of wedstrijd? Stuur deze dan naar paparazcie@skoll.nl. Wie weet staat jou foto dan volgende week online als foto van de week.

 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll