Inloggen

×

Nieuws

Foto van de week: week 14

Foto van de week 14.1

Lekker hard roeien in het zonnetje is wat iedereen het liefste doet natuurlijk. Het mooie weer van de afgelopen weken geeft ’s ochtends en ’s avonds vaak een prachtig plaatje. Hier ook bij de dames topC4+ Schluss. Naar eigen zeggen bewegen deze dames Hemel en Aarde. Tijdens het NOT-weekend in Tilburg hebben zij zich samen met alle andere eerste jaars competitie ploegen kunnen bewijzen. De volgende competitie wedstrijd waarin iedereen zich weer kan laten zien is natuurlijk de aller mooiste van het jaar: onze eigen Skøll Cup.

Foto: Eva van der Voet

Ps: Heb jij zelf nog een mooie foto gemaakt van je commissie uitje, spar, geweldige coaches, klusavond, wedstrijd of vergadering? Stuur deze dan naar paparazcie@skoll.nl. Wie weet staat jou foto dan volgende week online als foto van de week.

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll