Inloggen

×

Nieuws

Foto van de week: week 45

Dies-9463

Tijdens de viering van de Dies afgelopen zaterdag werd de Jaarplanprijs van het Fonds Toproeien Skøll gewonnen door Lennart van Lierop. Het Fonds Toproeien Skøll ondersteunt jonge subtop roeiers en roeisters van Skøll op weg naar de wereldtop. De financiële steun wordt bijeengebracht door tientallen oud-leden. Het Fonds heeft in het verleden onder andere bijgedragen aan de kosten van buitenlandse wedstrijden, trainingskampen in Sevilla en sport-medische tests van roeiers. Ook in de aanloop naar de Spelen in Londen en Rio de Janeiro zal het Fonds doorgaan met haar missie, met steun van al die tientallen donateurs. Zie ook de facebookpagina van het Fonds Toproeien Skøll.

Foto gemaakt door: Maikel van Dijk

Reacties (0)

Geef een reactie