Inloggen

×

Nieuws

Foto van de week: Week 50

NKIR

Deze foto werd voorgedragen door Jaap Stokking

Deze foto heeft alles: EJD die een bloedstollende race tegen Nereus uitvecht, als je goed op het ergoschermpje kijkt zie je dat er nog minder dan 100 meter te roeien is. Veel ogen uit het publiek zijn al gericht op het grote scherm, de spanning is om te snijden, Jorrit Ossinga zit al met zn handen in het haar. Op de voorgrond zie je Maarten (met zijn EJL blik nog om de nek) en Pieter die er alles aan doen om deze dames door de laatste meters te schreeuwen, blijkbaar werkt het want er staat een split van 1:42 op het schermpje, een bizar harde eindsprint voor eerstejaars dames!

Foto door Stijn Karst

Reacties (3)

Maite van Rinsum
13 december om 12:22
Die vrouw rechts vindt het allemaal maar grappig ;)
Evelien Stevenson
13 december om 17:58
Lekkere eindsprint Nienke!
Jurriaan Nip
14 december om 15:09
Awesome foto! En Thomas van Til vindt het me toch mooi haha

Geef een reactie