Inloggen

×

Nieuws

Koninklijke – Holland Beker kick-off

Op aanstaande donderdag 29 april is er alle reden om naar Skøll te komen! De LIC en de Holland-Bekercommissie organiseren samen met Het Beheer een KoninkLICe avond. Er zijn foto’s van het LIC-weekend, de Koninklijke – Holland Beker, de internationale roeiwedstrijd die Skøll jaarlijks organiseert, wordt gepresenteerd en met een gratis fust kan een goede basis gelegd worden voor een lange koninginnenacht in De Steeg.Om 20:00 zal de kookcommissie zorgen voor een overheerlijke Hollandse maaltijd met een koninklijk tintje. Ondertussen kunnen alle (nieuwe) leden kijken naar de foto’s van het LIC-weekend. Daarna (21:00) zal de Holland-Bekercommssie een flitsende presentatie geven van wat er dit jaar voor alle leden te doen is op de Koninklijke – Holland Beker. En natuurlijk wat je hiervoor terug krijgt (polo’tje, borreltje, BBQ…). Om een goede basis te leggen voor de Koninginnenacht biedt de HB-commissie hierna een fust aan, waarna het feest met alle Skøllies voortgezet kan worden op Skøll of in De Steeg!
Kijk ook op www.hollandbeker.nl en www.skoll.nl/hollandbeker

Reacties (0)

Geef een reactie