Inloggen

×

Nieuws

Koninklijke over 2 weken!

Het aftellen is nu echt begonnen. Over twee weken, 10 en 11 juli, zal op de Bosbaan het grootste roeispektakel in jaren plaatsvinden. En Skøll is mede-organisator! Minstens 250 buitenlandse roeiers, vele malen zoveel Nederlandse studenten en natuurlijk jijzelf gaan de Koninklijke van dit jaar tot een succes maken. Er zijn nog medewerkers nodig, dus als je nog een gaatje vrij hebt, schrijf je in op Skøll of bel iemand van de commissie!Het begint allemaal op donderdag 8 juli. Overdag wordt de baan opgebouwd (ook daar zijn nog Skøllies voor nodig) en ’s avonds wordt het KHB-weekend voor Skøll officieel geopend met een BBQ op de Bosbaan. Daar krijg je als medewerker de laatste instructies en natuurlijk de nieuwe Holland-Bekerpolo! De BBQ en de biertjes zijn natuurlijk op kosten van de KHB.
Ook op vrijdag zal er weer de hele dag door Skøllies gewerkt worden om helemaal klaar te zijn voor zaterdag!
Dan gaat de wedstrijd van start. Hoogtepunten zullen dan de wedstrijden in de 8+ zijn tussen studentenploegen uit Nederland en andere landen. De dag wordt afgesloten met een borrel voor alle medewerkers.
Zondag volgt de klapper. Met nummers als de heren- en damesskiff, waar de hele wereldtop aan de start zal verschijnen, zijn de moeite van het kijken meer dan waard. Maar let ook op de lichte en lichte-dames dubbelvier! Daar zullen Wolter en Katrien hun WK-uitzending proberen binnen te slepen. Absoluut hoogtepunt worden de heren- en damesachten. Beide Holland Achten zullen aan de start verschijnen voor een stukje vuurwerk van de allerbovenste plank.
Als de Bosbaan weer tot rust gekomen is zal het feest tot in de kleine uurtjes doorgaan op Skøll! Nederlandse en buitenlandse roeiers en natuurlijk alle Skøllies komen hun uittraining vieren en dat staat garant voor het grootste feest in jaren op Skøll!
Dus schrijf je in als medewerker en beleef het hoogtepunt van het Skølljaar mee! Meer info vanaf nu dagelijks op www.skoll.nl/hollandbeker.

Reacties (0)

Geef een reactie