Inloggen

×

Nieuws

Medewerkers gezocht voor reportage KHB

Nog zes weken tot de Koninklijke – Holland Beker, en we hebben nog mensen nodig! Zo zoeken we voor de reportage, die op het grote scherm te zien zal zijn, nog verschillende mensen. Lees meer voor details.Heb je verstand van roeien en roeiers? Dan kan je assistent-regisseur worden. Met een rijbewijs kan je chauffeur van de camerawagen worden. Een vlotte babbel maakt je misschien geschikt als interviewer die met cameraman over het terrein loopt. Spreek iemand van de commissie aan als je interesse hebt.
Natuurlijk zijn er ook nog vele andere medewerkers nodig, dus schrijf je in op de lijst in de societeit!
Kom ook 26 mei naar Skøll, want dan is de Kiss-Missverkiezing! Kom met je ploeg of vrienden goed voor de dag en word officiele KHB-Kissmiss!
Kijk voor meer info op www.skoll.nl/hollandbeker of klik hier links op het KHB-logo.

Reacties (0)

Geef een reactie