Inloggen

×

Nieuws

Hügelregatta Essen – Uitslagen zaterdag en zondag

Op de Hügelregatta in Essen zal dit weekend een veertiental roeiers van Skøll zich meten met de internationale top. Komend weekend roeien de volgende mensen in het oranje, dan wel in het rood-wit. Lees meer voor uitslagen van zaterdag en zondag.Harm Scholten in de LSA 1x.
Matthijs en Geert (Orca) in de SA 2-.
Camiel, Micky, Maarten en Maarten in de LSB 4- en LSA 4-.
Klaske, Renee, Nienke en Floor in de DSA 8+ en DSA 4-.
Julie en Katrien in de LDSA 2x en LDSA 4x.
Ellen in DSB 1x en DSB 2x.
Bas in de LSB 4x, daarnaast start zijn dubbeltwee maatje Tim in het LSB 2x veld.

Uitslagen tot nu toe:
Zaterdag
11:00 uur: Matthijs en Geert zijn op een boegbal helaas doorverwezen naar de B-finale, ook Harm kon zich niet bij de absolute top scharen en moet zich bewijzen in de B-finale. De licht vier is in het SA veld uitgeschakeld en kunnen zich volledig richten op het SB veld. Ellen is in de skiff door naar de A-finale, evenals Tim in de dubbeltwee.

15.30 uur: Harm eindigt als vijfde in de B-finale. Julie en Katrien eindigen als tweede, voor Maud Klinkers en Linde Verbeek. Ellen wordt vijfde in de finale.

18:00 uur: De damesacht is in het SA veld als derde geeindigd. Bas kwam in het SB 4x veld als vierde over de meet.

18:05 uur: Tim is in combi met Jaap (…Njord) als tweede over de finish gekomen op 2/10 seconden.

Zondag
Ochtend: Maarten, Maarten, Mickey en Camiel zijn door naar de A-finale in het LSB veld. Harm blijft steken in de voorwedstrijd. De DSA4- is op 3/10 naarde B-finale verwezen. De LSB2x wordt eerste in B-finale.

16.30 uur: Katrien en Julie winnen het LDSA4x veld, evenals Ellen in het DSB 2x veld, ook Matthijs en Geert winnen in het SA2-.

18:00 uur: Bas en de zijnen blijken in het LMSA4x veld de snelste te zijn en konden aanleggen aan het erevlot om hun blik op te halen.

18:30 uur: De lichte SB vier eindigt als vijfde in de A-finale.

Reacties (0)

Geef een reactie