Inloggen

×

Nieuws

Ideeën voor het Lustrum?

Op 3 november volgend jaar bestaat Skøll veertig jaar. Het achtste lustrum wordt natuurlijk uitgebreid gevierd! Het lustrumbestuur is hard bezig, maar wil graag horen van jullie ideeën. Zie je een mooie taak voor jezelf weggelegd? Heb je een briljant idee voor een evenement of heb je een lustrumlied geschreven? Laat het ons weten en gooi je vonst in de ideeënbus, die vanaf vandaag op Skøll hangt. Mailen kan natuurlijk ook: lustrum@skoll.nl.Het lustrumbestuur bestaat uit:
Anouk Reinders (voorzitter)
Pieter Brascamp (secretaris)
Bas van der Moolen (penningmeester)
Annemiek de Haan (coordinator visueel)
Bonnie van Oosterwijk (coordinator sponsoring)
Rik Niejenhuis (coordinator gadgets)
Wolter Blankert (coordinator lustrumwedstrijd)

Reacties (0)

Geef een reactie