Inloggen

×

Nieuws

Zondag 9-12: SGOEPPA

Het kon natuurlijk niet veel langer uitblijven, maar de eerste wedstrijd voor eerstejaars competitieroeiers is bijna een feit. Op 9 december is het tijd voor de SGOEPPA. Dit is een onderlinge wedstrijd tussen alle eerstejaars competitieroeiers van Skøll, Gyas, Orca, Euros, Proteus, Pelargos en Asopos in Leiderdorp. Meld je aan!

Waarschijnlijk hebben jullie de posters in en om de sociëteit al zien hangen, en kunnen jullie niet langer wachten om mee te doen. 

Dit hoeft ook niet. Mail naar competitie@skoll.nl om te zeggen dat jouw bootje meedoet. Zeg daarin ook even hoe je bootje heet, en wie er inzitten. 

Dus bereid je voor op een mooi dagje roeien en borrelen in Leiderdorp bij Asopos! Eerstejaars die nog geen ploeg hebben kunnen nog steeds mailen naar compocie@skoll.nl of kijken op de facebookpagina "vind je ploeg op Skøll" om zo zondag 9 dedember aan de start met een volwaardig team te kunnen liggen.

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll