Inloggen

×

Nieuws

08-05: Afroeiwedstrijden, BBQ en eindfeest “Los in je Legging”

Na 6 weken trainen en coachen is het eindelijk zo ver, de afroeiwedstrijden staan voor de deur en menig roeier en coach wacht met spanning tot het moment dat zij mogen shinen. Donderdag is het zo ver! Tijdens een boord aan boord race over 250 meter wordt bepaald wie zich de snelste rit-boot van Lente RIT’14 mag noemen. Iedereen zal twee voorwedstrijden roeien waarna er een finale zal worden geroeid tussen de snelste twee ploegen.

Na afloop van de wedstrijden zal er een BBQ zijn, alle ritters staan automatisch ingeschreven, de rest van de leden kunnen zich inschrijven via TONCI (deze komt binnenkort online!).

Na de BBQ zullen we de RIT afsluiten met een grandioos eindfeest. Het thema van dit feest is “Los in je Legging” dus kom allemaal in je meest leipe legging! Op het feest zal er een DJ tot diep in de nacht plaatjes draaien om zo een fijn eind te breien aan de RIT.

Reacties (1)

Laurens Simoons
6 mei om 12:25
TONCI lijst staat online! Schrijf je dus nu allemaal in!

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll