Inloggen

×

Nieuws

In memoriam: Karlijn Keijzer en Laurens van der Graaff

10443085_525318070924896_1128102045058931011_o

Het bestuur van Skøll is geschokt te moeten mededelen dat onze leden Laurens van der Graaff en Karlijn Keijzer verongelukt zijn bij de vliegramp in Oekraïne. Zij waren aan boord van het vliegtuig van Malaysian Airlines, dat onderweg was van Amsterdam naar Kuala Lumpur en donderdagmiddag neerstortte. Zij waren op weg naar hun vakantiebestemming.

Het nieuws is hard aangekomen op Skøll, waar zij beiden zeer actief waren in het recente en verdere verleden. Laurens was in 2008-2009 voorzitter van Skøll en nam tot op heden namens Skøll zitting in het bestuur van de Koninklijke – Holland Beker. Karlijn was het afgelopen seizoen coach van Middengroep Zwaar, nadat zij zichzelf eerder als wedstrijdroeister en actief verenigingslid verdienstelijk heeft gemaakt. Skøll heeft hen bijeengebracht.

Voor het bestuur komt dit als een harde klap. Het is voor ons dan ook moeilijk om te bevatten hoe zwaar deze tijd moet zijn voor directe familie en vrienden. Onze gedachten en ons medeleven gaan uit naar hen en wij wensen hen veel sterkte om dit verdriet te verwerken.

Klik hier om naar het online condoleanceregister te gaan.

Reacties (0)

Geef een reactie