Inloggen

×

Nieuws

Emma van Wettum voorzitter Skøll Cup ’15!

Dinsdagavond 7 oktober, iets voor middernacht. Na een geslaagde WK-huldiging barstte het feest los in de soos, inclusief levend sjoelen en bardansen, maar niet voor iedereen was deze avond even ontspannen. Negen in rode jasjes gehulde bestuursleden verzamelden zich in het donker samen met Skøll Cup ’14 voorzitter Josefien van Olmen op het dak van de sociëteit om daar in het geheim de eerste vraagactie van het jaar voor te bereiden. Een weggehaalde ladder maakte het iedereen nog even moeilijk, maar zodra Emma van Wettum op het dak was geklommen en het bestuur om het hoekje kwam, werd alles ineens duidelijk. Hannah nam samen met Josefien het woord en stelde Emma de brandende vraag die ze inmiddels wel zag aankomen: ‘Lieve Emma, wil jij voorzitter van Skøll Cup ’15 worden?’. De champagne werd niet ontkurkt maar ontschroefd en het bevestigende antwoord van Emma werd gevierd.

Emma werd lid in de herfst van  2012 en roeide in haar eerste jaar met Immer Gerade Waus in de NOOC. Ook werd ze in haar eerste jaar gevraagd voor Nyx, waar ze komend jaar onderdeel uitmaakt van het senaat. Ze is actief in zowel de BarCie als de Outdoor en heeft afgelopen jaar de werving van Skøll Cup ’14 vol enthousiasme op zich genomen. Lieve Emma, wij hebben er alle vertouwen in dat de Skøll Cup in april weer een Skøll-waardig evenement zal worden, samen met alle vrijwilligers die deze Skøll Cup tot een succes zullen maken. Heel veel succes!

Wil jij Emma komen versterken in de Skøll Cup commissie? Mail dan je organisatorische ervaring binnen en buiten Skøll voor dinsdag 21 augustus naar ciecie@skoll.nl en houd donderdag 23 en 30 vrij voor de sollicitatierondes. Hier zal je motivatie aan bod komen. We streven ernaar de commissie zo optimaal mogelijk samen te stellen. Wie weet sta jij 11 en 12 april met een porto in je hand op de mooiste wedstrijd van Nederland!

10682610_720516948035969_1072744732_o

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll