Inloggen

×

Nieuws

Liza de Koning voorzitter VakanCie ’15

Het was een druilerige dinsdagochtend waarop Liza na een paar daagjes ziek thuis te hebben gezeten zich maar eens over de studieboeken boog om het tentamen van diezelfde middag nog te kunnen knallen. Een koffiepauze met vriendin Anne-Sofie vormde welkome afwisseling van het studiewerk. Ze had echter niet voorzien dat er opeens vijf rode jasjes in café CREA verschenen. David nam het woord en stelde de langverwachte vraag na een keurig ingestudeerde introductie: ‘Wil jij, Liza de Koning, voorzitter worden van VakanCie ’15?’. Liza was stiekem al plannetjes gaan smeden toen ze gepeild was door Jelte, dus een instemmend antwoord volgde zonder aarzeling. De champagne werd buiten ontkurkt maar de kurk haalde helaas bij lange na niet het dak van het REC. Dat had Liza een extra kannetje opgeleverd, hoewel ze na een halve fles wel voldoende promillage in haar bloed had voor een tentamen. We wensen Liza veel succes met het vervullen van haar taken en het vormen van haar commissie. Er lijkt voor de wintersport vanuit het bestuur in ieder geval al voldoende animo te zijn!

Liza werd lid in de herfstRIT van 2012 en ging roeien in Met Zwembandjes, onderdeel van duo-boot MZZ. In het jaar daarop heeft ze de boot Føcus gecoacht en af en toe gestuurd voor YOCO 2.0. Afgelopen promo was ze actief als lid van de RoeiCie. Nu mag ze haar eigen commissie gaan leiden; nogmaals gefeliciteerd!

Wil jij komend jaar naast Liza plaatsnemen als lid van de VakanCie? Mail dan snel naar ciecie@skoll.nl!

10732624_724579344296396_1909432131_o

 

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll