Inloggen

×

Nieuws

Laura Hogenboom beoogd Commissaris Competitie ’16

Op donderdagmiddag zat Laura Hogenboom (echt) nietsvermoedend thuis te studeren toen er werd aangebeld en haar vriendelijk doch dringend werd verzocht om geblinddoekt mee te komen. Een avontuurlijke autorit volgde; niet naar Utrecht zoalszij vermoedde, maar via Osdorp naar café Hesp waar de CompoCie op haar zat te wachten. De mooie verhalen en lekkere biertjes die volgden waren het begin van een mooie avond.

Deze avond werd vrijwel direct voortgezet aan de Amstel in het zonnetje met Suzanne van der Heijden, om Laura ook meteen in te wijden in het leven van een CompoCom. De vragen en antwoorden die volgden zouden vanzelfspreken moeten zijn, maar bleken te vragen om nog wat studie en voorbereiding de volgende keer. Gelukkig duurt het nog een paar maanden tot de wissel…

Na het bezoek aan Suzanne mocht Laura het water op met haar ploeggenoten. Deze roeitocht werd beëindigd bij het huis van Bente waar ook de andere Chaoten uit haar clubachtjaar zaten te wachten en werden onder het genot van een bordje eten en een biertje herinneringen opgehaald. De avond werd vervolgens voortgezet aan de Bosbaan waar Skøll Cup voorzitter ’15 Emma van Wettum op Laura stond te wachten bij de 1000 meter om haar opnieuw te onderwerpen aan een test van de competitiekennis.

Gelukkig werd Laura inmiddels vergezeld door haar oude ploeggenoten en werden zij vervolgens doorgestuurd naar de vlotten van de Bosbaan. Terwijl de boten af en aan werden gereden voor de wedstrijden komend weekend, stond Bestuur ’15 samen met Jaap op het vlot en stelde Hannah eindelijk de langverwachte vraag van de avond; lieve Lau, wil jij Commissaris Competitie worden in Bestuur ’16?

Een volmondig JA volgde, waarna de champagne werd ontkurkt en dit natuurlijk goed gevierd werd in het herboren busje en op Skøll.

Laura werd lid in HerfstRIT ’12, maar leerde door een blessure pas echt roeien in LenteRIT ’13. Dit heeft z’n vruchten afgeworpen en na een plek in de Talentenacht veroverde ze een plek in Dames Clubacht ’14 Chaos, wat ze dit jaar voortzet in Chaos 2.0. Naast het roeien maakt Laura zich ook bijzonder nuttig aan de kant als lid van de CompoCie en de KHB Baancommissie.

Lieve Laura, je gaat een mooi jaar tegemoet met vele mooie momenten, wedstrijden en feesten. Ik heb er al het vetrouwen in dat je het geweldig gaat doen. Nogmaals gefeliciteerd!

Reacties (0)

Geef een reactie