Inloggen

×

Nieuws

Peter Walrecht beoogd Penningmeester ’16

Afgelopen dinsdag werd Peter Walrecht op de bar gepresenteerd als de beoogd penningmeester van Bestuur ’16. Dit is voor de meeste die dit lezen geen nieuwe informatie. Maar hoe is hij nu eigenlijk op die bar terecht gekomen?

Nadat Peter had getafeld met zijn bootje Wølfpack en nietsvermoedend zijn jas pakte werd hem opeens een brief in de handen gedrukt. “De dag dat u wist dat zou komen is eindelijk hier” las hij, en hij begon te stralen alsof hij onverwacht een Olympische medaille had gewonnen. Hij had toen nog geen idee wat de avond hem zou brengen. Na de nodige whisky met zijn ploeggenoten werd hij doorgestuurd naar een Skøll-cup vergadering.

Eenmaal aangekomen bij de Skøll-cup vergadering kon hij meteen aanschuiven en werd de vergadering als normaal doorgezet. Echter, toen ze bij het vergaderpunt “Peter moet sneller drinken” waren aanbeland begon Peter toch te vermoeden dat ze in het complot zaten. Snel daarna werden felicitaties uitgewisseld gevolgd door, uiteraard, meer drank. Hierna werd hij verzocht zijn rokkostuum aan te doen en zich te begeven naar café vrijdag.

Alhoewel het een fietsritje was van 5 minuten slaagde Peter hier 20 minuten van te maken. Later bleek dat een auto hem had aangereden. Of was het nou andersom? De GalaCie wachtte hem in vol ornaat op; en hoe kan het ook anders, ook zij hebben een paar drankjes met Peter genuttigd. Zij verwezen hem weer door naar het bezoekerscentrum van De Nederlandse Bank.

Alhoewel het idee was dat hij een privérondleiding zou krijgen, was de beveiliging uiteindelijk niet zo gecharmeerd van “een dronken student in hun pand buiten bezoekuren”. Het was ook meteen duidelijk dat hij enigszins beschonken was, want toen de bankmedewerker aan hem vroeg waarom hij eigenlijk naar binnen wilde zei Peter vol overtuiging “#Erzijnhoerenindetent”. De bankmedewerker ontkende dit maar heeft hem uiteindelijk binnen gelaten voor een glaasje water. Ook heeft hij hem weer voorzien van een nieuwe bestemming.

Aangekomen op het nieuwe adres deden Sjoerd en Claire (oud penningmeesters) open en hebben hem alle belangrijke zaken van het penningmeesterschap bijgebracht. Hier konden de shotjes wodka uiteraard niet bij ontbreken. Net bijgekomen van een shotje werd plots een doos over zijn hoofd gedaan en voor hij het wist zat hij achterin een busje (dat wist hij toen natuurlijk niet want er zat een doos over zijn hoofd).

Toen hij uit het busje kwam, en na 10 minuten zijn doos mocht afzetten (we moesten nog even wachten op Laura)  stond het voltallige bestuur samen met Jaap voor hem. Toen hij werd gevraagd of hij de penningmeester van Bestuur ’16 wilde worden was er geen twijfel, een luid JA volgde, de champagne vloeide, jasjes werden uitgewisseld en tien minuten later stond hij na een lange avond op de bar.

Peter Walrecht is lid sinds 2013. Na een jaar NOOC roeien is hij penningmeester geworden bij de GalaCie. Hier heeft hij het voortreffelijk gedaan en mede door hem is het gelukt dit jaar het drukst bezochte gala ooit te organiseren. Hierna is hij penningmeester geworden van de Skøll-cup waar hij zich wederom heeft bewezen. Mede hierdoor heb ik het volste vertrouwen dat Peter Walrecht een uitstekende penningmeester zal zijn voor de A.A.S.R. Skøll in 2016.

 

David Zomerdijk

Penningmeester der A.A.S.R. Skøll

 

11204846_831735446914118_325755254_o

Reacties (0)

Geef een reactie