Inloggen

×

Nieuws

Adrienne Buteijn beoogd vicevoorzitter ’16

Gister is Adrienne Buteijn gepresenteerd als de beoogd vicevoorzitter van bestuur ’16.

Het was een mooie lente-avond. Om half zes kwam Adrienne nietsvermoedend aan op het werk van haar moeder om koffie te drinken. Toen ze op aan kwam stond haar moeder echter te wachten met een brief die het begin van de vraagactie zou betekenen.

De brief en puzzel leidde haar naar het huis van Jasper Snoek, voorzitter van de Sponsorcie, deze stond samen Saskia Bots, voorzitter van de Promo, op haar te wachten om samen te eten. Adrienne werd tijdens het eten direct op de hoogte gebracht van de huidige stand van zaken in de commissies.

Na het eten werd Adrienne doorgestuurd naar Canvas. Hier ging ze ook nietsvermoedend naar binnen tot ze een roze massa aantrof. Placet Mihi had zich massaal verzameld om Adrienne alvast te feliciteren en hier op te drinken.

De laatste tussenstop was bij Louise Driessen, vicevoorzitter ’14 en Merijn Soeters, vicevoorzitter ’06. Hier werd Adrienne direct aan het werk gezet met de organisatie van het volgende vice-diner. Dit en andere vicezaken werden besproken toen opeens Tijmen en Tim binnenstormden en Adrienne geblinddoekt afvoerden en achterin de bus gooiden.

Toen Adrienne haar blinddoek afdeed stond ze voor BWK hier werd haar de volgende vraag gesteld: Adrienne Buteijn, wil jij komende jaar vicevoorzitter der A.A.S.R Skøll worden? Waarop Adrienne volmondig JA!! zei.

Adrienne werd lid in 2010 tijdens de laatste HIC. Daarna roeide ze in Schwung. In de jaren daarna zou ze veel van de verschillende facetten van Skøll meemaken als commissielid van de Skøllcup, de Promo, de Blwerb en als coach van de topC4+ Bibendøm. Daarnaast zullen de meeste mensen Adrienne kennen als årbokvoorzitter en blwerbvoorzitter. Wat veel mensen niet weten is dat Adrienne momenteel ook de actiegroep leidt die bezig is met het ontwikkelen van de huisstijl.

Al met al heb ik er ontzettend veel vertrouwen in dat Adrienne met al haar ervaring het komend jaar heel erg goed zal gaan doen.

74074a590f5cf7a91f09dc211240c84d

Hiermee wordt het lijstje voor kandidaatsbestuur ‘16

Voorzitter Jaap Stokking
Secretaris Rex Valkering
Penningmeester Peter Walrecht
Vicevoorzitter Adrienne Buteijn
Commissaris Wedstrijd ?
Commissaris Competitie Laura Hogenboom
Commissaris Materiaal ?
Commissaris Sociëteit Lisa Heuer
Commissaris Gebouw ?

Reacties (0)

Geef een reactie