Inloggen

×

Nieuws

Paul Revers beoogd Commissaris Materiaal ’16

Afgelopen donderdag heb ik de eer gehad om een nieuw kandidaatsbestuurslid aan te mogen kondigen. Paul Revers heeft toegezegd commissaris materiaal te willen zijn van Skøll in bestuursjaar 2015-2016. Dit betekent dat het huidige bestuur Paul Revers in juli zal voordragen aan de alv als opvolgend bestuurder.

Paul Revers is zijn ontwikkeling op Skøll begonnen in eerstejaars licht 2013. Het jaar daarop nam hij plaats in de lenteRIT en dit jaar coacht hij eerstejaars licht 2015 en is hij actief in de Boot & Huysch. Met deze ervaring op zak is Paul de beste kandidaat die Skøll zich kan wensen en weet ik zeker dat jullie met Paul het komende jaar een fantastisch jaar zullen gaan beleven.

Paul, veel succes en vooral veel plezier.

Het vraagactieverhaal vanuit het perspectief van Koen:
Donderdagmiddag had Wouter met Paul afgesproken op de Bosbaan om iets aan de Sinir te controleren. In plaats van Wouter vond Paul daar Coen Hilbrands. Coen overhandigde Paul een envelop met instructie om Roel de van der Schueren te leren kennen in het Havengebouw. (Vraag maar aan Paul wie Roel is.) Toen Paul daar voldoende van het uitzicht genoten had kreeg hij de instructie om aan te schuiven bij het diner van eerstejaars licht 2015. Na het diner kreeg Paul de opdracht zich bij het gezelschap van eerstejaars licht 2013 te voegen in café Hesp om nostalgische herinneringen op te halen uit de tijd dat er nog hard gestreden werd door Paul op het water. Een korte tijd later kreeg Paul alweer de volgende opdracht. Bram Sloots en Michaël Busby hadden zich voor deze avond gevestigd in grand café De Bosbaan. Daar is Paul stevig aan de tand gevoeld over zijn voorbereiding op het commissariaat van het materiaal en is hij tenslotte helemaal volgegoten met advies en wijze raad door deze twee ervaren materiaalmannen. Veel later dan de bedoeling was werd Paul uiteindelijk op weg gestuurd naar brug 416. Deze brug was recentelijk het toneel van een innige maar pijnlijke omhelzing van de punt van een achtpersoonsbanaan van Skøll met een brugpijler. Op die brug was het de bedoeling dat Paul ontvoerd zou worden, maar bleek de voorbereiding niet optimaal. Paul kwam net iets te vroeg aan en zag zijn toekomstige belagers midden op de brug nog uitgebreid beraadslagen over een goede verstopplaats. Alle mogelijke verrassing was hiermee verloren gegaan, maar braaf als Paul is heeft hij helemaal vrijwillig met een doos over zijn hoofd in de bestuursbus plaatsgenomen. Na een lange en uitputtende rit in ‘het waggie’ stopten ze in het holst van de nacht bij een een pikdonkere open plaats in het bos. Er was die nacht geen maan te zien dus hij zag geen hand voor ogen. Toen Paul aan het donker gewend was ontwaarde hij zeven bestuursleden en een kandiddaatsvoorzitter op het veld. Ik nam het woord en Paul zei ‘ja’. … Joe

daa120dabb893ebe614357c074fded36

Reacties (0)

Geef een reactie