Inloggen

×

Nieuws

Juul Huitema voorzitter Årbok ’15

Midden in mijn vrije week kreeg ik bericht van Hannah, die tussen neus en lippen door was gaan peilen of Juul interesse zou hebben in het voorzitterschap van het Årbok. Juul is van plan volgend jaar selectie te lopen, en dit zou misschien roet in het eten gooien. Haar enthousiasme was echter overduidelijk. Na enige overweging besloot ik met de CieCie dat het beoogde clubroeien met het voorzitterschap te combineren is. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik sprak vanmiddag met Juul af in de commissiekamer. Helaas liepen we oud-voorzitter Adrienne op dat tijdstip net mis en kon ze niet betrokken worden in het complot. Dat wist Juul niet; zij verwachtte Adrienne elk moment om aan te schuiven bij de eerste overdracht. Toen de deur openzwaaide verscheen daar echter niet Adrienne, maar acht bestuursleden in rode jasjes. Ik kreeg mijn jasje toegeworpen en nam het woord. Na een introductie van Juuls activiteiten op Skøll tot nu toe stelde ik de brandende vraag: ‘Wil jij voorzitter van Årbok ’15 worden?’. JA volgde en de champagne werd met een enorme knal ontkurkt.

Juul werd lid in de Herfst RIT van 2013. Ze roeide de NOOC met bootje Cede Maiøri en stuurde clubviertje Legacy. Dit jaar startte ze de mix dubbeltweebokaal en coacht ze bootje Vaarverbøøt. Ook op commissievlak heeft ze niet stilgezeten. Ze is tweedejaars Eindred@cCie-lid en is dit jaar aangesloten bij de K-HB Cateringcommissie. Met haar ervaring binnen Skøll is ze een uitstekende kandidaat als voorzitter. Ik wens haar veel succes bij het vormen van haar commissie, opdat het weer een prachtige editie mag worden!

Wil jij in de Årbokcommissie van komend jaar? Stuur een mailtje naar ciecie@skoll.nl!

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll