Inloggen

×

Nieuws

Sjoerd Verwijs beoogd Commissaris Gebouw ’16, Lia Witteveen Praeses Boot & Huysch ’16

Toen Sjoerd op een dinsdag begon aan zijn werkshift in de Coffee Company, ontving hij een bericht dat hem vertelde om vanavond op tijd klaar te zijn met zijn shift. Aan het begin van de avond stond de bestuursbus klaar om Sjoerd naar het begin van een memorabele avond te brengen. Deze avond begon met zijn Club8, die voor de gelegenheid samen waren gekomen om te eten. Van eten kwam echter weinig. Hij mocht vooral proeven van whisky en een stuk pizza.

Al snel werd hij doorgestuurd naar café Wildschut, waar oud Gebouwcommissaris Joost Kersten en erelid Frank Wendte hem opwachtten. Onder het genot van een biertje werd gepraat over het Groot Onderhoud Plan en de lustrumverbouwing.

Vervolgens werd Sjoerd doorgestuurd naar Poseidon, waar de Boot en Huysch hem opwachtte. Hij werd hardhandig op een steekwagen geladen, vastgetaped en de materiaalloods in gereden. Vanuit de steekwagen wachtte hem een zware pot beerpong.

Tijdens het spel werd de Boot en Huysch verrast door het bestuur, dat met rode jasjes binnenstormde. Na een mooi verhaal van André, die vertelde over een zeer actief lid, die elke donderdag fanatiek aanwezig is op de klusavond, een lid dat zeer veel betekend heeft voor het gebouw en onze vloot, stelde hij de vraag “Lia Witteveen, wil jij voorzitter worden van de Boot en Huysch 2016?” Een verrast “Ja graag!” was het antwoord, waarna de champagne ontkurkt werd en het bestuur een potje beerpong speelde met de commissie.

Voor Sjoerd was de avond echter nog niet voorbij, want zijn volgende bestemming was het huis van Joost Burger, waar hij door Gerstenat werd opgewacht en zijn toekomstige positie werd gevierd. Na een korte tijd werd hij echter weer door het bestuur in de bus gezet, waar hij na een lange en beschonken rit eindigde bij het kantoor van Stadsdeel Oost. Vanuit dit kantoor wordt de 1/3 regeling toegekend, welke zal zorgen voor een groot deel van de financiering van de Lustrumverbouwing.

“Sjoerd, jouw lange inzet en bekwaamheid in het leiden van de Boot en Huysch maken jou tot de perfecte kandidaat om zorg te dragen voor ons mooie gebouw. Volgend jaar staat natuurlijk in het teken van de lustrumverbouwing, waardoor ons gebouw weer klaar is voor de komende 50 jaar. Sjoerd Verwijs, wil jij Commissaris Gebouw van Bestuur ’16 der A.A.S.R. Skøll worden?” “Ja natuurlijk!” waarna Sjoerd zijn rode jasje ontving, en Tijmen vertelde over de mooie dingen in het leven, waarvan voor een Gebouwcøm de HR ketel een belangrijke plaats inneemt. Om dit heugelijke feit te vieren, overhandigde André een fles Ketel1, waarna een onvergetelijke avond volgde.

 

FullSizeRender(2)IMG_6281

Reacties (2)

Sjoerd Verwijs
11 juni om 11:06
Vanaf de Ketel1 vond ik de avond zelf aardig 'vergetelijk'.
Jorrit Broertjes
11 juni om 16:41
Gefeliciteerd Sjoerd, het gaat zeker een mooi jaar worden!

Geef een reactie