Inloggen

×

Nieuws

Holland acht stuurman Peter Wiersum profcoach A.A.S.R. Skøll

Vanaf 1 juli 2015 is Peter Wiersum profcoach van de Algemene Amsterdamse Studentenroeivereniging Skøll. Peter (30) zal naast zijn functie als stuurman van de Holland acht op Skøll samen met Steffen de Vries leiding geven aan een team van 40 coaches.

In juni kreeg Peter het vertrouwen van de roeibond om nog tot en met de Olympische Spelen van Rio de Janeiro te fungeren als stuurman van het Nederlandse vlaggenschip. Daarnaast kiest hij ervoor de uitdaging te zoeken / ambities te verbreden door zijn professionele coachcarrière uit te breiden. Eerder coachte Wiersum al op zijn eigen vereniging Proteus-Eretes uit Delft, maar ook bij het Delftse Laga en het Utrechtse Orca.

Het bestuur van Skøll is bijzonder gelukkig met de aanstelling van Peter. Ze hebben er alle vertrouwen in dat hij de vereniging kan ondersteunen bij het verwezenlijken van haar grote ambities. Peter, welkom op Skøll!

MerijnSoeters-8698 Foto door Merijn Soeters

Reacties (1)

David Zomerdijk
3 juli om 21:04
Op een mooi wedstrijd(- en wijnjaar)!

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll