Inloggen

×

Nieuws

10-12 juli: World Cup Rowing III in Luzern

Met alle ALV’s en de bestuurswissel in de achteruitspiegel is het inmiddels al tijd voor het grootse jaarlijkse roeievenement in Luzern. Meerdere Skøllies reizen af naar Zwitserland om te genieten van het weer en de roeiwedstrijden, en zijn er natuurlijk ook om onze toppers aan te moedigen.

Vanwege alle drukte zal er geen uitgebreide voorbeschouwing zijn, maar hierbij wel een overzicht van startende Skøllies:

Bjorn van den Ende zal vandaag starten in de LM4-. Nadat deze combi een vijfde plaats heeft behaald in de A-finale tijdens de Europese kampioenschappen, zullen zij vrijdag om 11:55 hun eerste heat starten. Succes Bjorn!

Carline Bouw gaat dit weekend haar kracht meten in het W4x-veld. Vorige maand mocht ze al het zilver innen tijdens de Europese kampioenschappen. Voor deze wedstrijd is nog geen tijd bekend, deze volgt nog. Succes Carline!

————————

Update: Het LM4- nummer met Bjorn van den Ende werd tweede in de voorwedstrijden. Zij strijden zaterdag 15:22 in de halve finales voor een plek in de finale. De Dutch Women’s Quad haalde virtueel brons in de exhibition races, en zullen zondag 13:48 strijden in de A-finale.

Reacties (0)

Geef een reactie