Inloggen

×

Nieuws

Eva Mus voorzitter GalaCie ’16!

De vraagactie van de lustrumgalavoorzitter is weer een mooi voorbeeld van hoe de kwaliteit van de vraagactie niet altijd overeenkomt met de grootte van de taak van degene die gevraagd wordt. Bij het 50-jarig bestaan van Skøll hoort natuurlijk een fenomenaal gala. Niet alleen ligt de druk hoger dan ooit te voren om het mooiste gala van Skøll neer te zetten, de verwachting is sowieso al dat dit gala het drukbezochtste gala zal worden in Skøll’s 50 jarige bestaan (denk hier aan 400 tot 550 prachtig aangeklede Skøllies). Maarja, het einde van het jaar naderde en dan moet je de afweging maken: nu snel vragen, of de vraagactie overlaten aan het nieuwe bestuur met als gevolg dat diegene minder tijd heeft dit mega-event te organiseren. We kozen voor het eerste.

Normaal regelt de penningmeester de nieuwe galavoorzitter, maar ik had deze taak toevertrouwd aan Hannah omdat zij in die periode wat meer tijd had dan ik. Op donderdag 2 juli 5 uur ’s middags (Nederlandse tijd) drukte Hannah mij plots een fles champagne in de hand. “We gaan nu de nieuwe GalaCie-voorzitter vragen!”, fluisterde ze redelijk hard in mijn oor.

Ondertussen was Eva Mus zich nietsvermoedend aan het omkleden. Ze was diep in gedachten verzonken en visualiseerde zich de krachtige roeihalen die ze zodadelijk zou gaan maken. Opeens stonden er 6 rode jasjes voor haar, samen met Jaap Stokking en Peter Walrecht (in rokkostuum). Nog nooit had ze zoveel mooie mannen in de dameskleedkamer gezien, haar grote bruine ogen wisten even niet waar ze moesten kijken, totdat een rood jasje gewapend met champagne het woord nam.

“Lieve Eva, in de herfstRIT van 2013 werd jij lid van deze vereniging, na een jaartje geroeid te hebben bij Piccølo ben je de BarCie gaan versterken om van de borrels een mooi feestje te bouwen. Hierna ben je gevraagd voor de lenteRITcommissie, tijdens die RIT heb ik je leren kennen als een super tof meisje die haar verantwoordelijkheid nam, maar er ook voor zorgde dat elk feest weer fantastisch werd. Komend jaar heeft Skøll iemand nodig die het grootste, mooiste, meest spectaculaire feest ooit gaat organiseren. Lieve Eva, zou jij volgend jaar voorzitter van het lustrum gala willen worden?”

Het antwoord was ja, wat betekent dat een prachtig gala nu onvermijdelijk is geworden!

Eva Mus Vraagactie

Reacties (0)

Geef een reactie