Inloggen

×

Nieuws

Samenwerking CityInformation – Skøll

Skøll sluit zich aan bij ’s werelds grootste mobiele platform voor stedenapps

Kom je ruimte tekort of verlies je het overzicht door de talloze apps op je smartphone of tablet? CityInformation biedt de alles-in-éénoplossing: de CityApp. Voor ruim 200 Europese steden is er een CityApp beschikbaar die de vele online mogelijkheden samenbrengt onder één gratis te downloaden applicatie voor iOs en Android.  

De gebruiksvriendelijke CityApp is ideaal voor zowel inwoners als bezoekers van een stad: van het lokale nieuws, het openbaar vervoer en de lokale evenementen tot het online bestellen van kleding, elektronica en kaartjes voor sportwedstrijden, concerten en de lokale bioscoop. Daarnaast biedt de CityApp de mogelijkheid om eenvoudig een hotel, last-minute of verre vakantie te boeken. Nog nooit was het zo eenvoudig én vooral overzichtelijk om vanuit één app toegang te krijgen tot de online wereld van jouw favoriete steden.

Steun Skøll met de bouw van de krachtruimte!

Door je aankopen en boekingen bij o.a. Zalando, Decathlon, Body&Fit, Booking.com en Cheaptickets voortaan in de Amsterdam App van CityInformation te doen, steun je vanaf nu Skøll. Een substantieel deel van de omzet die CityInformation in de Amsterdam App genereert, gaat namelijk direct naar de vereniging! Ook de evenementen van Skøll zullen worden weergegeven in de Amsterdam App.

Downloaden
Download de gratis Amsterdam App van CityInformation en ontdek alles over Amsterdam en je favoriete studenten roeivereniging!

Klik hier om de app te downloaden voor iOS

Klik hier om de app te downloaden voor Android

fotosponsor

Reacties (0)

Geef een reactie