Inloggen

×

Nieuws

24, 25 & 26 juni: Okeanos Sprint en Orca Competitie Slotwedstrijden/NSK

Het laatste NOOC-weekend is voorbij. Het zonnetje scheen en er was een grote opkomst. De meer dan 60 Skøll bootjes hebben voor een geweldig slot van dit seizoen gezorgd! Tijdens de Okeanos Sprint was de overwinnig voor ABEL&LOTTE, BRØTHERS IN ARMS, HARINGDRØØM, DANGEROUS 2.0 en SHØWBOAT Bij de Orca Competitie Slotwedstrijden gingen JUNØ en BRØTHER IN ARMS er met de winst van door. Gefeliciteerd allen!

Okeanos Sprint

Vrijdag

DCl1x
 Na een goede voorwedstrijd mocht Eva de A-finale roeien. Hier behaalde EVA TERMEULEN de derde plek in de finale.

HCl1x
PAUL HOFMA en ELIAS DE KORTE behaalden beiden de finale. PAUL moest toch even wennen aan de korte afstand en behaalde de zevende plek in de finale vlak achter mede-Skøllie ELIAS, die de zesde plek behaalde. THOM PIJNENBURG bleef achter in de voorwedstrijden.

Mix2x
De overwinning was voor Skøll weggelegd. ABEL&LOTTE behaalden de eerste plek in de finale op vrijdag en daarmee sleepten ze ook het Mix 2x bokaal binnen! STEVEN&EVA startten iets later en behaalden in hun finale de derde plek.

DLenteC4+
HARINGDRØØM behaalde de eerste plek, hun clubgenoten MATRØZEN behaalde in diezelfde finale de zevende plek. VINØLØGEN en BRAKBØØRD bleven achter in de voorwedstrijden.

DOnervC4+
KANTJE BOORD behaalde de vierde plek in de voorwedstrijd en mocht helaas net niet door naar de finale.

HCl8+
De heren van HOLLANDSCHE NIEUWE hadden wat haast tijdens de voorwedstrijd en dat resulteerde in korte haaltjes. Door materiaalpech bij Gyas mochten de heren echter sowieso door naar de A- finale. De finale werd een heel stuk beter geroeid, maar helaas kwamen de heren toch als zesde over de finish.

D4+
DANGEROUS 2.0 blijft aan haar naam voldoen en behaalde de overwinning op vrijdag. LOCO en PRINSESJES PILS kwamen in de B-finale in actie. PRINSESJES PILS behaalde de tweede plek en LOCO kwam als vierde binnen.

H2x
BRØTHERS IN ARMS is op vrijdagavond ook weer van de partij en behaalde de overwinning in de finale!

H4+
TØTALE ESCALATIE behaalde de B-finale, waar ze als derde binnenkwamen.

HLenteC4+
SHØWBOAT behaalde vrijdag de eerste plek en 0,26 seconden later kwam LIL BØØT als tweede binnen. LEKKER DROOG zorgde dat de top 3 volledig uit Skøll bestond. BABY AVOCADO’S eindigde op de vijfde plek.

Orca competitie slotwedstrijden

Zaterdag

NOOC Heren
In poule 4 startten JAN. en GØLFLENGTE beiden in de B-finale. GØLFLENGTE kwam als vierde over de finish, JAN. eindigde als de zesde. BØØTJE IN DE WATER bleef steken in de voorwedstrijden van poule 4. In poule 2 roeide DUØ PENØTTI, BØØTSCHAP en COMPOKAST. COMPOKAST haalde helaas geen plek in de finale. DUØ PENØTTI verscheen aan de start van de B-finale en kwam als vierde over de eindstreep. BØØTSCHAP! behaalde in hun laatste compoweekend de A-finale en kwam net achter Laga op de tweede plek binnen Een echte topprestatie!

NOOC Dames
In damespoule 6 had GØALRIGERS wat moeite en behaalde de vijfde plek in de voorwedstrijd, wat helaas geen ticket voor de finale opleverde. Ook ONSKØLLDIG bleef, in de vijfde poule, steken in de voorwedstrijden. In de derde poule kwamen TØMATØS, ABSØLUT en BØØTGENØØTJES in actie. TØMATØS liet de andere dames van Skøll in de voorwedstrijden achter en mocht starten in de B-finale, waar ze de vijfde plaats behaalde. JALAPEÑØS en SABØØTEURS roeiden in poule 2 en behaalden beide de A-finale! JALAPEÑØS kwam als zesde over de eindstreep. De SABØØTEURS maakten het erg spannend, want die eindigden vlak achter Asopos op de tweede plek.

HNSK
De HUNK roeide een prachtige tijd van 3:35,46, dat was slechts zeventienhonderdste van een seconde te veel voor de halve finale. De MÖLLER had wat meer mazzel in de voorwedstrijden en mocht (met een langzamere tijd dan de HUNK) wel door naar de halve finale en uiteindelijk de A-finale. De MÖLLER behaalde uiteindelijk de vierde plek in de A-finale.

H4+ CatB
In dit veld kwamen beiden VAARVERBØØT en TØTALE ESCALATIE in actie. Beiden bootjes zijn ook aan elkaar gewaagd, want na de voorwedstrijden waren alle 8 heren in de A-finale te vinden. TØTALE ESCALATIE kwam als vierde binnen en VAARVERBØØT als zesde.

D1x
EVA TERMEULEN deed weer mee in haar eigen skiff. Ze eindigde op de zesde plek in de voorwedstrijd, helaas niet genoeg voor de finale.

H2x
BRØTHER IN ARMS heeft het hele seizoen top geroeid en staat zelfs tweede in de bokaal. Dit weekend mochten de heren ook weer meedoen met de A-finale en trokken er zelfs weer een overwinning uit! Een mooi eind van een mooi seizoen!

D4+ CatA
DANGEROUS 2.0 had al een heel sterk seizoen achter de rug, dus dat ze dit weekend weer in de A-finale starten mag geen verassing zijn! De dames kwamen als tweede over de eindstreep in de finale, daarnaast hebben ze ook de sprintbokaal gewonnen! De dames uit de TopC4, SOMBRERØW, roeide de eerste wedstrijd in een gladde vier en behaalde de vierde plek in de voorwedstrijd, helaas niet genoeg voor een finale, maar een sterk begin van hun gladde vier carrière! Ook LOCO startte in dit veld, maar helaas was de finale niet voor LOCO weggelegd.

DCl8+
De dames van LUNACTIC hebben er een spannende voorwedstrijd van gemaakt samen met invaller Inge Huberts. De strijd tussen Aegir en Skøll om de derde plek werd uiteindelijk gewonnen door Skøll. Helaas was de derde plek niet genoeg voor de A-finale, maar de dames hebben wel van de wedstrijd genoten.

HCl8+
De heren van HOLLANDSCHE NIEUWE behaalden na een hele sterke voorwedstrijd de A-finale. In de A-finale waren de eerste meters wat rommelig, maar de laatste 500 meter vochten de heren hard terug en behaalden de vijfde plek!

H4 CatA
PADDLING PALS had een hele mooie voorwedstrijd, waar ze als tweede, achter Laga, eindigde. Omdat de andere voorwedstrijden echter net iets sneller waren, mocht PADDLING PALS toch niet naar de A-finale.

H1x
SJOERD RITSMA en ELIAS DE KORTE kwamen beide in de A-finale. SJOERD kwam als vierde binnen en ELIAS volgde daarop met de vijfde plek. PAUL HOFMA en Thom Pijnenbrug hebben het ook moeten afzwoegen op de 2k, maar bleven achter in de voorwedstrijden.

D 4*
EAU DE VIER werd eerste in de voorwedstrijd en mocht de A-finale starten, waar ze de tweede plek behaalde! LUXE BENEN heeft twee keer gesnoekt in de voorwedstrijden en dat deed helaas de kans op een plek in de finale teniet.

Zondag

NOOC Heren
Op zondag waren de heren uit poule 5 aan de beurt, MØØJI en DØØRPAK. DØØRPAK kwam helaas niet in de finale terecht. De heren van MØØJI mochten wel starten in de B-finale en pakten daar met overmacht de eerste plek!

NOOC Dames
De vierde damespoule was weer lekker vol met DE VLIEGENDE SKØLLANDER, SLØØTWATER, JUST RØW WITH IT, PRØWST, ANNENAS en WALHALLA. Na een paar spannende voorwedstrijden plaatste WALHALLA zich in de B-finale en werd daar zesde. DE VLIEGENDE SKØLLANDER en PRØWST mochten hun geluk proberen in de A-finale. De twee waren erg aan elkaar gewaagd, DE VLIEGENDE SKØLLANDER kwam als tweede binnen en PRØWST slechts 0,7 seconden later op de derde plek. We weten zeker dat er niks meer gegeven kon worden, want bij DE VLIEGENDE SKØLLANDER gingen de lichten bij een roeister ook uit.

HBokaalX
Ook zondag waren  HUNK & MÖLLER weer van de partij. Na een spannende voorwedstrijd kwam toch weer de HUNK twee seconden eerder binnen dan de MÖLLER, maar met de behaalde tweede en derde plek mochten beiden door na de A-finale. In de A-finale was het weer de MÖLLER die zich de sneller mocht noemen en eindigde als vijfde, terwijl de HUNK als zesde binnenkwam. De heren waren erg blij met het behalen van de A-finale en genoten van de onderlinge competitie tussen de twee door het seizoen heen.

DBokaalX
De dames van de SOMBRERØW 1 EN 2 waren vandaag weer in de C4+ te vinden. Na de voorwedstrijden behaalde de SOMBRERØW 1 de B-finale en de 2 behaalde de C-finale. Beiden bootjes eindigden op de zesde plek.

HLenteC4+
Ook de lente RITters mochten dit weekend weer roeien. BABY AVOCADO’S werd vijfde in hun heat. LIL BØØT, SHØWBOAT en LEKKER DROOG zijn allemaal eerste geworden in hun eigen heat en LEKKER DROOG heeft daarmee ook het lentebokaal gewonnen, op naar de volgende NOOC daarmee!

DLenteC4+
In heat 2 behaalde MATRØZEN de vierde plek en AMAZØNES de eerste plek. De derde heat was ook lekker vertegenwoordigd met drie lente bootjes. FLUØR werd zesde vlak achter VINØLØGEN met de vijfde plek. Heat 3 werd door Skøll gewonnen met HARINGDRØØM, die daarmee ook het lentebokaal hebben gewonnen. In heat 5 werd GRØØTS vierde.

Composaris 1x
Onze eigen composaris Laura Hogenboom kwam ook in actie dit weekend! In de eerste heat laat Laura zien dat het roeien haar ook nog altijd goed afgaat en behaalde de tweede plek!

 

Vrijdag

Abel & Lotte                      Mix 2x                  Finale A                               01:36.26 [1]

Skøll                                      HCl 8+                  Finale A                               01:29.03 [6]

Brøthers in Arms              H 2x                       Finale A                               01:30.53 [1]

Haringdrøøm                     DLente C4+        Finale A                               01:59.91 [1]

Matrøzen                            DLente C4+        Finale A                               02:13.38 [6]

Eva Termeulen                 DCl 1x                   Finale A                               02:02.83 [3]

Prinsesjes Pils                    D 4+                      Finale B                                01:59.91 [2]

LOCO                                    D 4+                      Finale B                                02:04.90 [4]

Dangerous 2.0                  D 4+                      Finale A                               01:45.61 [1]

Steven & Eva                     Mix 2x                  Finale A                               01:45.53 [3]

Paul Hofma                        HCl 1x                   Finale A                               02:05.26 [6]

Elias de Korte                    HCl 1x                   Finale A                               01:53.06 [5]

Tøtale Escalatie                H 4+                      Finale B                                01:58.79 [3]

Shøwboat                           HLente C4+        Finale A                               01:49.07 [1]

LIL BØØT                             HLente C4+        Finale A                               01:49.33 [2]

Lekker Droog                     HLente C4+        Finale A                               01:56.81 [3]

Baby Avocado’s                HLente C4+        Finale A                               02:05.40 [5]

Kantje Boord                     DOnerv C4+       Voorwedstrijd 2               02:09.61 [4]

BRAKBØØRD                      DLente C4+        Voorwedstrijd 2               02:10.48 [4]

Vinøløgen                           DLente C4+        Voorwedstrijd 1               02:14.47 [5]

 

Zaterdag

Thom Pijnenburg                 H 1x                      voorwedstrijd 1                 08:35,84 4e

LUNATIC                              DCl 8+                  voorwedstrijd 2                07:19,15 3e

Hunk                                     HNSK                    kwartfinale 1                     03:35,46 4e

Sombrerøw                        D 4+ cat. A          voorwedstrijd 2                08:31,36 4e

LOCO                                    D 4+ cat. A          voorwedstrijd 2                08:49,32 6e

Absølut                                NOOC D3 C4+    voorwedstrijd 3                04:31,67 4e

Bøøtgenøøtjes                 NOOC D3 C4+    voorwedstrijd 4                04:31,35 4e

Onskølldig                          NOOC D5 C4+    voorwedstrijd 1                04:42,92 6e

Compokast                         NOOC H2 C4+    voorwedstrijd 4                04:00,18 5e

Paul Hofma                        H 1x                      voorwedstrijd 2                08:30,01 3e

Luxe Benen                        D 4*                      voorwedstrijd 2                08:46,90 5e

Paddling Pals                     H 4+ cat.              A-voorwedstrijd 2            07:14,81 2e

Bøøtje in de Water          NOOC H4 C4+    voorwedstrijd 4                04:22,92 5e

Gølflengte                          NOOC H4 C4+    B-finale                                04:08,89 4e

JAN.                                      NOOC H4 C4+    B-finale                                04:20,65 6e

Duø Penøtti                       NOOC H2 C4+    B-finale                                03:55,88 4e

BØØTSCHAP!                     NOOC H2 C4+    A-finale                                03:47,69 2e

Tømatøs                              NOOC D3 C4+    B-finale                                04:26,03 5e

Bøtsbootje                         NOOC D3 C4+    A-finale                                04:23,79 6e

Jalapeñøs                            NOOC D2 C4+    A-finale                                04:14,13 6e

Sabøøteurs                        NOOC D2 C4+    A-finale                                04:09,12 2e

Vaarverbøøt                      H 4+ cat. B          A-finale                                07:55,44 6e

Tøtale Escalatie                H 4+ cat. B          A-finale                                07:47,88 4e

Brøthers in Arms              H 2x                      A-finale                                07:02,72 1e

Dangerous 2.0                  D 4+ cat. A          A-finale                                07:58,53 2e

Sjoerd Ritsma                    H 1x                      A-finale                                08:00,01 4e

Elias de Korte                    H 1x                      A-finale                                08:16,77 5e

Prinsesjes Pils                    D 4+                      cat. B A-finale                   08:54,06 6e

Titvanger                            D 4+                      cat. B A-finale                   08:28,34 2e

Eau De Vier                        D 4*                      A-finale                                07:37,52 2e

Skøll                                      HCl 8+                  A-finale                                06:21,29 5e

Möller                                  HNSK                    A-finale                                07:35,75 4e

 

Zondag

Just Røw With It               NOOC D4 C4+    voorwedstrijd 3                04:44,51 6e

Annenas                              NOOC D4 C4+    voorwedstrijd 3                04:34,07 5e

Døørpak                              NOOC H5 C4+    voorwedstrijd 5                04:18,65 3e

Walhalla                              NOOC D4 C4+    B-finale                                04:34,17 6e

De Vliegende SkøllanderNOOC D4 C4+   A-finale                                04:16,11 2e

Prøwst                                 NOOC D4 C4+    A-finale                                04:16,88 3e

Bøøtje Øngeregeld         NOOC D7 C4+    B-finale                                04:39,23 2e

Øpdreef                              NOOC D7 C4+    A-finale                                04:41,77 4e

Junø                                      NOOC D7 C4+    A-finale                                04:23,40 1e

Schattebøøt                       NOOC D7 C4+    A-finale                                04:47,68 6e

Matrøzen                            DLente C4+        heat 2                                   04:35,00 4e

Amazønes                          DLente C4+        heat 2                                   04:22,92 1e

FLUØR                                  DLente C4+        heat 3                                   05:12,58 6e

Vinøløgen                           DLente C4+        heat 3                                   04:39,91 5e

Haringdrøøm                     DLente C4+        heat 3                                   04:09,71 1e

GRØØTS                              DLente C4+        heat 5                                   04:45,22 4e

Skøll 1                                  HBokaalX C4+    A-finale                                03:31,91 5e

Skøll 2                                  HBokaalX C4+    A-finale                                03:36,11 6e

Laura Hogenboom          Composaris 1x heat 1                                         05:26,68 2e

MøøJI                                   NOOC H5 C4+    B-finale                                04:05,37 1e

LIL BØØT                             HLente C4+        heat 1                                   03:55,05 1e

Baby Avocado’s                HLente C4+        heat 2                                   04:23,05 5e

Shøwboat                           HLente C4+        heat 3                                   04:00,34 1e

Lekker Droog                     HLente C4+        heat 5                                   03:54,84 1e

Skøll 2                                  DBokaalX C4+    C-finale                                04:07,77 6e

Skøll 1                                  DBokaalX C4+    B-finale                                04:05,77 6e

 

—————————————————–Eerdere berichtgeving——————————————————

Dit weekend gaan de competitie roeiers van Skøll nog een keer strijden voor de overwinning. Tijdens de Okeanos Sprint en de Orca Competitie Slotwedstijden/NSK zal er bepaald worden wie er een bokaal in de wacht zal slepen. Dit jaar zijn de Slotwedstrijden voor het eerst verplicht voor alle NOOC-ploegen. Met ruim 60 inschrijvingen is Skøll weer goed vertegenwoordigd. Het belooft dus weer een spannend weekend te worden.

Okeanos Sprint

Vrijdag

DCl1x
Vrijdag avond is het EVA TERMEULEN die als eerst aan de start verschijnt. EVA heeft op de PeiK laten zien dat ze goed is in sprintjes. Hopelijk gaat ze op de Okeanos Sprint nog een laatste keer bewijzen hoe hard ze kan sprinten.

HCl1x
Vervolgens is het de beurt aan de mannen in de skiff. PAUL HOFMA heeft ons dit seizoen vooral laten zien dat hij lange afstanden (100km) wel aankan. We zijn dan ook benieuwd hoe hij het doet op deze korte afstand. In de andere voorwedstrijd zullen ELIAS DE KORTE en THOM PIJNENBURG het tegen elkaar opnemen.

Mix2x
Voor ABEL&LOTTE is het vrijdag alles of niks. Ze zijn samen met hun tegenstanders van De Hertog direct geplaatst voor de A-finale. Dit belooft een ongelooflijk spannende strijd te worden. Op dit moment staan ze namelijk gedeeld eerste in de bokaal. Beide ploegen zullen dus alles geven om de bokaal op hun naam te zetten. STEVEN&EVA zullen ook in de dubbel2 starten dit weekend. Zij zullen echter niet tegen ABEL&LOTTE hoeven roeien.

DLenteC4+
Voor de ploegen in de Lente Bokaal tellen beide wedstijden dit weekend. Bij de dames staat HARINGDRØØM op een gedeelde eerste plek met Asopos. Het is al bijna zeker dat een van beide er met de bokaal vandoor gaat, maar de vraag is wie? MATRØZEN staat op een derde plek en zal alles geven om deze te behouden. Ook VINØLØGEN en BRAKBØØRD zullen aan de start verschijnen.

DOnervC4+
KANTJE BOORD gaat van start in het onervaren C4+ veld. De dames staan op dit moment 8e in de sprintbokaal, maar de verschillend zijn klein. Het lijkt bijna zeker dat Orca er met de bokaal vandoor gaat, maar er kan nog van alles gebeuren.

HCl8+
De heren van HOLLANDSCHE NIEUWE zullen ook van start gaan op de Okeanos Sprint. De heren hebben tot nu toe weinig punten binnen gesleept voor de sprintbokaal, maar de verschillen zijn klein. Proteus zal er dit weekend vandoor gaan met de bokaal, maar verder is alles mogelijk.

D4+
Ook in dit veld is het weer ongelooflijk spannend. Wederom staat er een Skøll ploeg op een gedeelde eerste plek in de bokaal. Dit keer gaat het om DANGEROUS 2.0. De dames zullen de strijd aan gaan met Nereus en Proteus. Ook LOCO en PRINSESJES PILS zullen van start gaan.

H2x
BRØTHERS IN ARMS zal ook aan de start verschijnen vrijdag avond. Hopelijk zal de sprint een goede voorbereiding zijn op de 2k van de dag erna.

H4+
TØTALE ESCALATIE zal vrijdag avond ook de sprint starten. De heren staan onderaan in de bokaal, maar het is zeker mogelijk om nog enkele plekken te stijgen.

HLenteC4+
Bij de heren van de Lente Bokaal maken zowel LEKKER DROOG als SHØWBOAT nog kans op de bokaal. LEKKER DROOG is er al twee keer met de overwinning vandoor gegaan, maar SHØWBOAT is vastberaden om dit weekend hard te roeien. Ook LIL BØØT en BABY ADVOCADO’S zullen de strijd aan gaan.

Orca Competitie Slotwedstrijden

Zaterdag

NOOC Heren
De ploegen uit heren poule 2 mogen zaterdag ochtend als eerst aan de start verschijnen. BØØTSCHAP!, DUØ PENØTTI en COMPOKAST gaan nog een keer de strijd met elkaar aan. Daarna is het de beurt aan GØLFLENGTE, JAN. en BØØTJE IN DE WATER in poule 4. BØØTJE IN DE WATER ging er op de PeiL met de overwinning vandoor. Dit is echter alweer een goede maand geleden en we zijn benieuwd hoe fit de mannen op dit moment zijn.

NOOC Dames
GØALRIGGERS heeft helaas niet zo’n goede race gevaren op de PeiL. Dit heeft erin geresulteerd dat de dames dit weekend in poule 6 zullen starten. In deze poule staan ze wel op een derde plek en er is dus zeker kans op een overwinning. In poule 3 zullen BØTSBOOTJE, BØØTGENØØTJES, ABSØLUT en TØMATØS het nog een keer tegen elkaar opnemen. BØTSBOOTJE heeft al meerdere malen bewezen de sterkste van deze ploegen te zijn, maar de rest is erg aan elkaar gewaagd. In poule 5 zal ONSKØLLDIG van start gaan. Helaas terug in poule 2 zijn de dames van SABØØTEURS. Zij zullen dit weekend gaan strijden tegen JALAPEÑØS.

HNSK
Altijd spannend is de strijd tussen de beide ploegen van de TopC4+. HUNK en MÖLLER hebben een wisselend seizoen gevaren waaruit is gebleken dat beide ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn. MÖLLER staat wel boven HUNK in de bokaal, maar dat zegt niks over de uitslag van het NSK.

H4+ CatB
De mannen van VAARVERBØØT hebben dit seizoen hun best gedaan om met een zeer minimaal aantal trainingen het maximale uit de vlietbokaal te halen. Dit resulteerde in een (tot nu toe) 28e plek in de bokaal. TØTALE ESCALATIE staat op een 21e plek. Toch heeft VAARVERBØØT op de Asopos Driekamp laten zien dat ze best iets harder kunnen trappen dan TØTALE ESCALATIE. We zijn benieuwd of ze dat dit weekend weer doen.

D1x
EVA TERMEULEN staat helaas laatste in de bokaal, maar opgeven zal ze niet. Dit weekend zal ze weer keihard haar best doen in haar skiff.

H2x
De mannen van BRØTHERS IN ARMS zijn het hele seizoen al ongelooflijk lekker bezig. Ze staan op dit moment tweede in de bokaal, maar met hun nette, krachtige halen maken ze zeker nog kans op de overwinning.

D4+ CatA
De dames van DANGEROUS 2.0 zullen dit weekend geen genoegen nemen met een tweede plek. Ze zullen keihard strijden voor de overwinning en er hopelijk met de bokaal vandoor gaan. Ze zullen onder andere moeten strijden tegen LOCO en de dames van de TopC4+. Voor SOMBRERØW zal het de eerste wedstrijd in een gladde vier zijn.

DCl8+
De dames van LUNATIC hebben weinig geluk gehad dit seizoen. Ze hebben te maken gehad met een behoorlijke hoeveelheid geblesseerden en zelfs gebroken roeiers. Helaas zal zelfs deze laatste wedstrijd gestart moeten worden met invaller INGE HUBERTS. Toch zullen de dames het niet zomaar opgeven. Ze zullen alles op alles zetten om een plekje in de A-finale te verdienen. Dit zal nog aardig lastig worden, gezien de zware voorwedstrijd waar ze in starten.

H1x
Ondanks het feit dat ELIAS DE KORTE is uitgesloten voor de bokaal start hij alsnog de laatste wedstrijd. Hier zal hij het op moeten nemen tegen THOM PIJNENBURG, PAUL HOFMA en SJOERD RITSEMA.

D4+ CatB
TITVANGER en PRINSJES PILS zullen zaterdag middag voor de laatste keer strijden in de gladde vier.

D4*
EAU DE VIER zal zaterdag strijden voor een eerste plek in de bokaal. De dames hebben een ongelooflijk goed seizoen gehad en zullen het dit weekend ongetwijfeld goed afsluiten. LUXE BENEN heeft iets minder punten binnen gehaald, maar zal het de concurrentie vast niet makkelijk maken.

HCl8+
HOLLANDSCHE NIEUWE start zaterdag middag in een pittige voorwedstrijd. De heren staan zevende in de bokaal, maar kunnen dit weekend nog wel een plekje stijgen. De bokaal zullen ze niet meer gaan winnen, maar een andere prijs waarschijnlijk wel. Iets met een aangeboden fust op het clubdiner…

H4+ CatA
De PADDLING PALS zullen dit weekend ook zeker hun best doen om nog een plekje te stijgen in de bokaal. Ze starten in een redelijk voordelige voorwedstrijd, dus een plek in de A-finale behoort zeker tot de mogelijkheden.

Zondag

NOOC Heren
MØØIJ en DØØRPAK zullen op zondag van start gaan in poule 5.

NOOC Dames
PRØWST behaalde de overwinning op de PeiL en mag dit weekend strijden in de druk bezette poule 4. WALHALLA heeft op de PeiL ook een goede race gevaren, maar niet genoeg om een poule te stijgen. DE VLIEGENDE SKØLLANDER staat op dit moment tweede in poule 4 en maakt absoluut kans op de overwinning. Verder starten SLØØTWATER, JUST RØW WITH IT en ANNENAS in deze poule. Ook poule 7 zit weer vol met Skøll ploegen. ØPDREEF is hier de grootste kanshebber en zal het opnemen tegen BØØTJE ØNGEREGELD, BØØZE CRUISE, JUNØ en SCHATTEBØØT.

HBokaalX
MÖLLER en HUNK zullen ook op zondag de boot in stappen. Ze starten in dezelfde voorwedstrijd, dus het beloofd weer spannend te worden.

DBokaalX
Op zondag ruilen de dames de gladde vier weer even in voor de C4+. SOMBRERØW 1 en 2 zullen dan voor de laatste keer de strijd aan gaan in de TopC4 bokaal.

HLenteC4+
Op zondag zal de strijd voor de Lente Bokaal nog best wel eens spannend kunnen worden. SHØWBOAT en LEKKER DROOG maken allebei nog kans op de overwinning. Ook BABY ADVOCADO’S en LIL BØØT zullen starten.

DLenteC4+
Zondag zal HARINGDRØØM strijden voor de bokaal. Verder starten MATRØZEN, VINØLØGEN, AMAZØNES, FLUØR, en GRØØTS.

Composaris 1x
LAURA HOGENBOOM is het roeien nog lang niet zat. Met de Asopos Driekamp roeide ze nog mee met de Club8. Dit weekend zal ze in een skiff stappen en het opnemen tegen haar collega’s van Boreas, Phocas, Thêta en Pelargos.

Dit weekend belooft dus een fantastische afsluiting van het Competitie seizoen te worden. Kom dus allemaal naar de bosbaan en schreeuw onze ploegen naar de overwinning. Daarna kun je terecht in onze eigen soos voor een spetterend slotfeest met als thema: BREAKING BADJAS!

Heb je op- of aanmerkingen over een voor- of nabeschouwing. Of wil je na dit weekend graag ergens je sterke verhalen, foto’s en filmpjes kwijt? Dat kan! Door te mailen naar eindredactie@skoll.nl.

 

Okeanos Sprint

Ploeg Veld Tijd
Eva Termeulen DCl1x 17:42
Paul Hofma HCl1x 17:46
Elias de Korte HCl1x 17:50
Thom Pijnenburg HCl1x 17:50
Steven&Eva Mix 2x 18:02
Matrøzen DLenteC4+ 18:06
Vinøløgen DLenteC4+ 18:06
Haringdrøøm DLenteC4+ 18:10
BRAKBØØRD DLenteC4+ 18:10
Kantje Boord DOnervC4+ 18:18
Abel&Lotte Mix 2x 18:46
Hollandsche Nieuwe HCl8+ 19:14
Dangerous 2.0 D4+ 19:34
LOCO D4+ 19:34
Prinsesjes Pils D4+ 19:38
Brøthers in Arms H2x 19:46
Tøtale Escalatie H4+ 20:14
Baby Advocado’s HLenteC4+ 21:58
Shøwboat HLenteC4+ 21:58
LIL BØØT HLenteC4+ 21:58
Lekker droog HLenteC4+ 21:58

 

Orca Competitie Sprint

Zaterdag

Ploeg Veld Tijd
BØØTSCHAP! NOOC H2 8:00
Duø Penøtti NOOC H2 8:05
Compokast NOOC H2 8:15
Gøalriggers NOOC D6 8:20
Gølflengte NOOC H4 8:50
JAN. NOOC H4 8:55
Bøøtje in de Water NOOC H4 9:00
Tømatøs NOOC D3 9:25
Absølut NOOC D3 9:35
Bøøtgenøøtjes NOOC D3 9:40
Bøtsbootje NOOC D3 9:40
Onskølldig NOOC D5 9:45
Jalapeñøs NOOC D2 10:15
Sabøøteurs NOOC D2 10:25
Hunk HNSK 10:30
Möller HNSK 10:40
Vaarverbøøt H4+ CatB 11:05
Tøtale Escalatie H4+ CatB 10:10
Eva Termeulen D 1x 11:20
Brøthers in Arms H 2x 11:25
Sombrerøw D4+ CatA 11:40
Dangerous 2.0 D4+ CatA 11:40
LOCO D4+ CatA 11:40
Lunatic DCl8+ 11:55
Thom Pijnenburg H 1x 12:20
Paul Hofma H 1x 12:25
Elias de Korte H 1x 12:25
Sjoerd Ritsema H 1x 12:30
Prinsesjes Pils D4+ CatB 12:50
Titvanger D4+ CatB 12:55
Eau de Vier D4* 13:00
Luxe Benen D4* 13:05
Hollandsche Nieuwe HCl8+ 13:15
Paddling Pals H4+ CatA 13:35

 

Zondag

Ploeg Veld Tijd
De Vliegende Skøllander NOOC D4 10:20
Sløøtwater NOOC D4 10:25
Just Røw With It NOOC D4 10:30
Prøwst NOOC D4 10:30
Annenas NOOC D4 10:30
Walhalla NOOC D4 10:30
Øpdreef NOOC D7 10:45
Bøøtje Øngeregeld NOOC D7 10:55
Bøøze Cruise NOOC D7 10:55
Junø NOOC D7 10:55
Schattebøøt NOOC D7 10:55
Hunk H BokaalX 11:10
Möller H BokaalX 11:10
Matrøzen DLenteC4+ 12:45
Amazønes DLenteC4+ 12:45
FLUØR DLenteC4+ 12:50
Vinøløgen DLenteC4+ 12:50
Haringdrøøm DLenteC4+ 12:50
GRØØTS DLenteC4+ 13:00
Laura Hogenboom Composaris 1x 13:25
MøøIJ NOOC H5 14:55
Døørpak NOOC H5 15:05
Sombrerøw 1 D BokaalX 15:10
Sombrerøw 2 D BokaalX 15:15
LIL BØØT HLenteC4+ 16:50
Baby Advocado’s HLenteC4+ 16:55
Shøwboat HLenteC4+ 17:00
Lekker Droog HLenteC4+ 17:10

 

 

 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll