Inloggen

×

Nieuws

Nabeschouwing Thêta Herfstregatta: 1&2 oktober

Afgelopen weekend is in Eindhoven de Thêta Herfstregatta verroeid. Skøll zou vertegenwoordigd worden door de twee herenploegen, DØRST en AMSTELSCH GØUD. Tijdens de Herfstregatta zijn vier afstanden geroeid op het Eindhovensch kanaal.  Zaterdag is er gestart met een 1000 meter met een  250 meter aansluitend. Daarna volgde nog de 2100 meter. Zondag is er afgesloten met een  5700 meter.

Helaas is de herenviermet DØRST niet gestart afgelopen weekend. Door gebrek aan een stuurtje voor de wedstrijd, waren de heren genoodzaakt om zich terug te trekken.

De heren C4 van AMSTELSCH GØUD zagen een weekendje Eindhoven wel zitten. Met een goede wedstrijdvoorbereiding (dönerpizza en vier uur slaap) kwamen de heren in actie met als enige concurrent de heren van Argo. Tijdens de 1000 meter en 250 meter was het spannend, maar de Wageningse heren bleken net iets sterker. Na een barre tocht naar de supermarkt voor een krachtlunch, moesten de heren nog de 2100 meter roeien.  De tocht naar de supermarkt was toch wel vermoeiend geweest, waardoor de 2100 meter net iets te langs waren om de Wageningse heren bij te blijven. Gelukkig was er nog een tentfeest met Gebroeders Scooter om even de gedachten af te leiden.

Na een koude en natte nacht maakten de heren zich op voor de 5700 meter. Hiervoor moest eerst nog 7000 meter worden opgeroeid. Helaas bleken ook de heren tijdens de 5700 meter net te weinig in huis te hebben. Ze eindigden met een tweede plek overall. ‘’Al met al een heerlijk rustgevend weekend waarbij een keurige tweede plaats is behaald voor de najaarsbokaal. Volgende week slaat de formatie de wedstrijd in Enschede over om een trainingskamp in te lassen. Over een kleine 3 weken zijn we terug te vinden op de vertrouwde Bosbaan tijdens de Asopos najaars!’’ aldus AMSTELSCH GØUD.

theta herfstregatta

 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll