Inloggen

×

Nieuws

Nabeschouwing 8 oktober: Knorrensteijn Memorial Regatta

Gisteren is de Knorrensteijn Memorial Regatta verroeid op het Twentekanaal. Skøll verscheen in vier verschillende boten aan de start, en niet zonder resultaat! TAART was er voor Tjarco en Jordan van Brøthers in Arms. Heren, gefeliciteerd!

De dames van Matrøzen bleken nog iets te weinig geroeid te hebben sinds de zomer, wat resulteerde in een 5e plek. Dit geeft de dames echter wel veel motivatie om lekker te gaan trainen en de komende wedstrijden goeie races neer te gaan zetten.

Zoals gezegd behaalden Brøthers in Arms de eerste plek in hun veld. Zij wisten de chaos bij de keerboei te ontwijken en haalden meerdere dubbeltwees en een H4+ in. Hierbij lieten zij ruim(1 minuut) het veld achter zich. Ook beloven deze heren ter ere van hun 6e overwinning samen een officiële fan-page op te richten, houd de Skøll-facebook in de gaten voor meer informatie.

De heren van Dørst kwamen niet heel goed uit de start, maar wisten nog wel wat plekjes omhoog te schuiven in de tweede helft. Uiteindelijk behaalden zij een 13e plaats in het H4+ veld. In datzelfde veld startten ook de heren van de Escalerende Compokasten hadden een redelijke start van het seizoen, wat ze hopen nog te kunnen verbeteren met iets meer trainings-uurtjes. Ze behaalden een 10e plek.

2016-10-08-PHOTO-000000182016-10-08-PHOTO-00000020-1

2016-10-09-PHOTO-00000029

—————————Eerdere berichtgeving————————————

Dit weekend wordt er weer volop geroeid op het Twentekanaal, het is namelijk tijd voor de 19e Knorrensteijn Memorial Regatta. De wedstrijd bestaat uit een achtervolgingsrace over 4,4km met een keerboei. Ook Skøll zal met vier boten de reis naar het oosten gaan afleggen!

De lenteritters Matrøzen gaan nu voor het echte comporoeien! Ze zullen voor Skøll als eerste starten om 12.30 in het DC4+ veld.

Ook Brøthers in Arms gaan er dit jaar weer voor. Vorig jaar roeide de heren een geweldig seizoen hadden en eindigde ook nog eens heel sterk met de overwinning tijdens de Slotwedstrijden. Het wordt dus interessant om te zien of de heren na de zomer nog steeds kunnen domineren in het H2x veld!

De leden van Bøøtje in de Water hebben wat nieuw bloed in de boot en starten dit jaar onder de naam Dørst. Vorige week zouden de heren ook de Thêta Herfstregatta starten, dit lukte echter niet. Maar dit weekend kunnen we wel van hun roeikunsten genieten om 15.00 in het H4+ veld.

Ook bij Compokast van vorig jaar zijn wat aanpassingen gemaakt, maar dit jaar zijn ze gewoon weer terug onder de naam Escalerende Compokasten! Ze zullen voor Skøll de dag afsluiten om 16.15 in het H4+ veld.

Heel veel succes aan alle Skøll bootjes!

De volledige loting vind je hier!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll