Inloggen

×

Nieuws

Nabeschouwing Argo Najaars Slotwedstrijden: 12 november

Met een kleine afvaardiging van Skøll is het in het Oosten toch een succes geworden. Brøthers in Arms sleepte zowel de overwinning binnen op de wedstrijd, als de Najaarsbokaal. Van harte gefeliciteerd mannen!

 H 4+
In het gladde vieren veld, werd er gedomineerd door twee boten van Laga. Van Skøll kwamen de Escalerende Compokasten (2 boten) daar het dichtste bij. Zij eindigden 13e en 15e. Vervolgens  kwam Dørst daarna met de 23e plek.

H 2x
Zo als eigenlijk al een beetje werd verwacht hebben de heren van  Brøthers in Arms de winst behaald. Ze wisten hun nummer twee van de bokaal, thêta voor te blijven. Ze hebben hierdoor ook de najaarsbokaal binnen kunnen slepen. Van harte gefeliciteerd heren! Jilles en Thom eindigde als 7e.

 DErv C4+
De dames van Matrøzen hebben een composhirtje kunnen vinden. Ze roeiden zichzelf naar een 6e plek. De ervaring waarmee de rest van het veld roeide, was voor de dames iets te pittig. Daar bovenop werd de slag van de dames ziek, waardoor de tweede wedstrijd werd gestart met het stuurtje van Amstelsch Gøud op slag.

 HErv C4+
Het HErv c4+ veld was klein van stuk. Amstelsch Gøud had drie concurrenten, twee boten van Euros en één van Gyas. Helaas was de concurrentie te sterk voor de heren. Deze ouderejaars van Euros en Gyas wonnen het met hun roeiervaring.

argo

————————– Eerdere berichtgeving—————————————————————-

Het is dit weekend tijd voor de laatste wedstrijd van de Najaarsbokaal! De zeven Skøll bootjes zullen dit keer naar Wageningen afreizen om te strijden voor de laatste punten in de bokaal. Op het programma voor de ervaren C4, 4+ en 2x staat een 1000m achtervolginsrace met keerboei. De onervaren C4’tjes mogen zich gaan wagen op de 500m zonder keerboei.

H 4+

De eerste boten die voor Skøll aan de start mogen verschijnen zijn de Compokasten en Dørst. Beiden boten starten in het tweede blok, dat om 9.30 van start gaat. Voor beiden boten bleek de 2k toch iets aan de lange kant tijdens de Asopos Najaarswedstrijden, deze keer ligt de afstand echter maar op 1k en kunnen de heren hun ware kracht laten zien! De tweede kans voor de beiden boten begint om 14.45 in blok 6.

Na een pauze begint het H 4+ weer in blok 4 om 11.00 met Escalatie, de tweede helft van de Escalerende Compokasten. Deze heren  van de Escalerende Compokasten waren zo enthousiast dat er twee boten gevuld konden worden, we gaan zien of hun enthousiasme vertaald kan worden in winst! Escalatie zal de twee kans om 16.30 starten in blok 8.

H 2x

In blok 2 om 10.15 starten Brøthers in Arms en Jilles en Thom. Voor Brøthers in Arms wordt het een spannende wedstrijd, Jordan en Tjarco krijgen namelijk de kans om ongeslagen de bokaal binnen te halen! Kom deze heren dus vooral naar de winst juichen!
Het H 2x veld start vervolgens weer om 15.45 in blok 7 voor de tweede ronde.

DErv C4+

De dames gaan tevens ook van start in het tweede blok met Matrøzen. De dames hopen op een goed resultaat als ze vandaag nog een paar composhirtjes kunnen vinden. Later op de dag leggen ze route nog een keer af in blok 7 om 15.45.

HErv C4+

Om 11.00 gaan ook de heren c4’en van start met als punt van de speer Amstelsch Gøud. De heren behaalden helaas geen kwartfinales tijdens de Asopos Najaarswedstrijden, maar dat weerhoudt ze er niet van dit weekend (met weer wat extra trainingsuurtjes) vol op hun voetenbord te staan. Mocht de eerste keer niet goed gaan, dan hebben de heren hun tweede kans om 16.30.

 

De volledige loting is hier te vinden!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll