Inloggen

×

Nieuws

Heimweek: Update!

De Heimweek is van start gegaan. Lisa is geland en opgehaald van Schiphol. Lies = back, Heimweek -> check, de soos weer in trek. We zijn begonnen met een geslaagde spelletjesavond. Nog nooit is er zo fanatiek Jenga gespeeld en hard gedanst op Just Dance. Wij maken ons klaar voor de aankomende week.

Sabsbokaal

Met de Heimweek gaat ook de Sabsbokaal van start! Afgelopen donderdag trapten we de Sabsbokaal af met de spellenavond. De teams Bos, Financieel Onaantrekkelijk en Team Ønvoldoende eindigden na de eerste avond op respectievelijk plek 1, 2 en 3. Wie strijkt volgende week met de eer? Volg de stand live op skoll.nl/sabsbokaal.

SKIR

Zondagmiddag om 17:00 vindt misschien wel het hoogtepunt van onze Heimweek plaats: de Skøll Kampioenschappen Indoor Roeien! Twijfel je nog steeds of je deze uitdaging aan kan? We hebben een nieuw veld geopend: de estafette. Dat betekent 6 minuten met 4 roeiers een waanzinnige afstand afleggen. Tactiek, behendigheid en bovenal samenwerking komen hier samen. Meld je dus snel aan en voor alle lafaards onder ons: komt dat zien!

Wedstrijdlunch

Zondagmiddag tussen 12:00 en 14:00 kunnen jullie genieten van een heerlijke roeierslunch in de sociëteit. Wij zorgen voor al het eten en drinken; het enige wat jij moet doen is je inschrijven vóór zaterdag 12 uur ’s middags.

Heimweek Feesten

Geen Heimweek zonder een ouderwets goed feestje. Onder het motto ‘party like it’s 2016′ hopen we jullie allemaal vrijdag te zien tijdens het Wødka Påul Diksø Faest en dinsdag tijdens het Slager Peter Scharrel Feest. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft één grote escalatie te worden! De feesten worden med emogelijk gemaakt door feestkleding365 (www.feestkleding365.nl). Skøllies krijgen 10% korting met code: skollf36510. Dress to impress!

Reacties (2)

Ivo Chen
3 februari om 17:22
Hoi
Douwe Bos
4 februari om 22:36
Op naar de overwinning!

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll