Inloggen

×

Nieuws

Daniëlle Akkermans voorzitter Sociëteitsweek

Dit jaar komt er voor het eerst een sociëteitsweek op Skøll. Aan het eind van het jaar, wanneer het studiejaar en het roeiseizoen ten einde zijn, zal deze week worden afgetrapt met uittraining. Daarna volgt de leukste week van het jaar, waarin overdag én ’s avonds naast de FAV, JAV en bestuurswissel, verschillende activiteiten zullen plaatsvinden waar elke Skøllie aan mee kan doen. 

Voor deze zomerse week moet natuurlijk een commissie worden samengesteld die gaat bepalen hoe deze week er precies uit komt te zien. Wij waren op zoek naar iemand die de touwtjes wel in handen durft te nemen aan het hoofd van deze commissie. Iemand die altijd enthousiast is, die een onuitputtelijke dosis energie heeft en daarnaast ook nog eens de tijd heeft om deze week tot een groot succes te maken. 

Hiervoor denken wij de perfectie kandidaat gevonden te hebben. Deze meid heeft op meerdere gebieden ervaring. Zij heeft in verschillende commissies gezeten, competitie geroeid, een AKvV bestuursjaar gedaan en nu laat zij in ejld zien hoe gedisciplineerd zij is. 

We hebben het natuurlijk over Daniëlle Akkermans!

Afgelopen zondag zat zij na de spar met haar ploeggenootjes en coaches in de soos. De bestuursleden in rode jasjes kwamen binnenlopen met dekentjes voor de dames om op te warmen en de Commissaris Sociëteit begon met een lange inleiding over alle persoonlijkheidskenmerken en ervaring van Daniëlle.

Uiteindelijk kwam dan toch echt de vraag: ‘Lieve Daniëlle, wil jij voorzitter worden van de allereerste Sociëteitsweek van Skøll?’ Een hele blije ‘Ja!’ als antwoord volgde en natuurlijk was er ook voor deze wedstrijdroeister een fles champagne, zónder alcohol. De fles werd goed geschud en samen proostten wij op een succesvolle week. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat je het goed gaat doen!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll