Inloggen

×

Nieuws

Laura Meijer voorzitter Skøll Cup Feestcommissie

De voorbereidingen voor de Amstel Skøll Cup, die op 15 en 16 april zal plaatsvinden, zijn al maanden in volle gang. Op dit paradepaardje van Skøll komt heel competitie roeiend Nederland bijeen om de krachten te meten op de Bosbaan. Zoals bekend kan niemand het roeien beter feestend afsluiten (of inluiden) dan deze competitieroeiers. Daarom organiseert Skøll op 15 april wederom het Skøll Cup Feest, waar de spannende competitie even naar de achtergrond verdwijnt en de roeiers hele andere talenten kunnen laten zien.

Al snel was de perfecte voorzitter gevonden en beraamde het Sociëteitsbeheer een plan om deze te vragen. Onder het valse voorwendsel dat er nog rotzooi van de IntrainingCie in de sociëteit lag die zo snel mogelijk moest worden opgeruimd werd Laura Meijer naar het gebouwhok gelokt waar zij te midden van kaarslicht werd opgewacht met de vraag of zij voorzitter van de Skøll Cup Feestcommissie 2017 wil worden.

Laura Meijer heeft bij de IntrainingCie al haar organisatorische talenten laten zien en wij hebben er vertrouwen in dat zij ook het Skøll Cup Feest legendarisch zal gaan maken!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll