Inloggen

×

Nieuws

IN MEMORIAM: Mare Welkers

Diep bedroefd berichten wij dat Mare Welkers is overleden. Op de ochtend van 31 maart is Mare betrokken geraakt bij een verkeersongeluk. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis, maar haar verwondingen bleken te ernstig. Uiteindelijk bleken de artsen niets meer voor haar te kunnen doen. 

Mare was een zeer actief lid van de vereniging. Na jarenlang betrokken te zijn geweest bij de Outdoor verbreedde ze haar horizon met de Herfst-RIT commissie, de RoeiClinicCie en de K-HB Medewerkerscommissie. Daarbij was ze afgelopen jaar actief als voorzitter van de Outdoor. Mare was een vrolijke en enthousiaste meid. Tijdens de Herfst-RIT heeft ze laten zien in het bezit te zijn van een onuitputtelijke bron energie. Deze energie bracht ze ook over op anderen tijdens de vele outdoortrainingen. 

De Sociëteit is open voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Er is ook een mogelijkheid tot schrijven in het condoleanceregister. De familie van Mare heeft een site voor haar gemaakt. Ook hier kun je een bericht achterlaten.  

Het bestuur is bereikbaar, ook voor vragen en we proberen jullie zo veel mogelijk op de hoogte te houden.

Reacties (2)

Rinske van Oosterhout
31 maart om 19:44
Wat een verschrikkelijk nieuws. Mijn condoleance voor de familie en vrienden van Mare.
Rob Kos
2 april om 16:04
Een groot verlies en veel te snel, sterkte voor een ieder die haar kende

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll