Inloggen

×

Nieuws

6-4: Outdoor ter herdenking van Mare

Graag nodigen we jullie uit om donderdag om 18:30 mee te doen aan een herdenkings- outdoor. Voor wie twijfelt: de route is aangepast. We zullen niet naar de naald lopen, maar de gehele training in het Amstelpark blijven. Zo kunnen we langer onder de bloesem blijven lopen, en zal de training voor iedereen te doen zijn, ongeacht wat voor hardloopniveau je hebt. Het zal ongeveer een uur duren.

Bloemen mogen eerst in de loods geplaatst worden. Na afloop leggen we de bloemen samen bij het plekje van Mare in de soos.

— eerder bericht —

Lieve Skøllies

Graag nodigen we jullie uit om donderdag om 18:30 mee te doen aan een herdenkings- outdoor. Begeleid door de Outdoor-commissie en met Mare in onze gedachten. Alle nieuwe, oude en huidige leden van Skøll zijn welkom om in stilte naar de naald mee te lopen. Als actief lid en voorzitter zette Mare alles-op-alles om iedereen naar de outdoor te krijgen. Ze zou het geweldig vinden als wij met elkaar samen gingen hardlopen. Na afloop leggen we bloemen bij Mare haar plekje in de soos. Mare hield ontzettend van bloemen en had het liefst het bloesem seizoen in Japan mee willen maken. Spaar alle bloesem voor Mare en trek donderdag je mooiste hardloopschoen aan. We hopen jullie in grote getale te zien. Laten we ons verdriet samen omzetten in iets moois.

Sportieve groet,

De Outdoor Commissie

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll