Inloggen

×

Nieuws

Aranka van Wesemael beoogd Commissaris Wedstrijdroeien ’18

Dinsdagmiddag was Aranka niets vermoedend braaf aan het studeren op Science Park toen ze een brief in haar handen kreeg. In die brief stonden instructies om op pad te gaan. Na het ontcijferen van de brief ging Aranka op weg naar haar EJD’16 en MGD’17 die op haar zaten te wachten met eten. Om te voorkomen dat Aranka met trek verder zou gaan kreeg ze eten en drank mee voor onderweg. Nadat zij haar volgende brief had ontvangen en had ontcijferd stond de commissiebus klaar om haar naar het volgende onderdeel te brengen.
Aranka had door dat zij naar Thuis aan de Amstel gebracht moest worden en bij aankomst zaten daar een aantal ploeggenootjes van de Geile Gorilla’s en haar vriend Stein te wachten. Nadat ze hier opnieuw drank had genuttigd en had kunnen bijkletsen met oud-ploeggenootjes onder het genot van het eten voor onderweg kreeg ze ook hier een brief.
Ze werd gevraagd naar Willem III te lopen en kon na kort wachten op de catamaran van Skøll, Skirletir, springen met haar oud EJD coach Bram. Bram bracht haar naar de finish van de, door de Wedcie georganiseerde, spar. Daar stond de Wedcie dan ook op haar te wachten met een quiz. Een quiz met lastige vragen over wat Wedcie leden na activiteiten bestellen. Nadat Aranka deze lastige vragen had gepoogd te beantwoorden kreeg zij een nieuwe brief.De commissiebus stond al klaar en kreeg te horen dat ze naar de Bosbaan moest.
Aangekomen bij het OTC stond profcoach Peter Wiersum al te wachten. Een rondleiding door het OTC later en ze werd naar het Bosbaan Café gestuurd voor een drankje met oud-wedcoms.
Hier kreeg ze vragen over het dames ergo record van Skøll, de eerste WK medaille en Dé zware bal van Skøll. Echt soepel ging het beantwoorden van de vragen niet meer en dus moest ze meer drinken, omdat dat wel vragen zijn die er toe doen als beoogd wedcom. Ze werd naar buiten begeleid daar geblinddoekt en meegenomen. Wat rondjes gereden te hebben, kwam ze eindelijk aan op de laatste locatie. Het Olympisch Stadion.
Hier mocht ze de blinddoek afdoen. Na een ‘Ja’ op de vraag of ze Commissaris Wedstrijdroeien’18 wilde worden kreeg ze wederom drank, die ze opende door de kurk keurig in een van de Olympische ringen te schieten. Waarvoor hulde.

Aranka heeft naast 2 jaar wedstrijdroeien ook de C4+ en de NOOC overwonnen. Daarnaast zat ze in de Outdoor commissie en in de Wedcie. Ze heeft zich bewezen door haar enthousiasme en organisatiekunde. Wij als bestuur hebben het volste vertrouwen in haar. Aranka, gefeliciteerd!

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll