Inloggen

×

Nieuws

Wouter Bloem beoogd Commissaris Sociëteit’18

Dinsdagmiddag 16 mei 2017 werd Wouter Bloem in zijn college gestoord door een bericht dat van een nog onbekend nummer kwam. Hij werd verwacht op de Jan Vroegopsingel 10. Terwijl Wouter dacht aan de deadline die hij moest halen, stond de buurman al op hem te wachten voor de eerste kennismaking.

Meneer Gerritsen gaf Wouter een raadsel dat hem naar de volgende locatie moest brengen en na een paar hints ging Wouter op weg naar zijn geliefde sociëteitsbeheer. Het SB had een leuk spel bedacht met vragen en drankjes. Ook zij hadden een rebus voor het volgende adres. 

Een kleine fietstocht later kwam Wouter aan bij zijn oude coaches, een groep vrienden die elke week samen eet. Nu kon Wouter er eindelijk ook een keer bij zijn. Er werd een goede bodem gelegd en gezellig bijgekletst. Wouter werd hierna alweer verder gestuurd naar een spannende tussenstop.

Deze tussenstop is heel belangrijk (geweest) voor Skøll. Het was de plek waar er werd geborreld toen Skøll nog geen sociëteit had, café Hesp. Hier heeft hij uitvoerig verteld over hoe dat toen nou precies zat en dat zij misschien ook maar Amstel ongefilterd moesten gaan schenken. Na het sturen van bewijsmateriaal van deze tussenstop naar het SB, kreeg hij van hen de volgende locatie te horen.

Dit was het adres waar zijn voorgangers met smart op hem zaten te wachten. Maar liefst drie voorgangers ondervroegen hem over alles wat je als soosdoos moet weten. Bij elke foute vraag stond er een lekker drankje op hem te wachten.

Eenmaal weer buiten werd Wouter geblinddoekt en in de bus gezet. Hij werd naar een bekende plek gereden, namelijk de Heineken Experience. Niet alleen omdat hij daar volgend jaar nog eens gaat komen, ook omdat Amstel natuurlijk een onderdeel is van Heineken en hij daar veel mee te maken gaat krijgen. 

Vlak voor de ingang mocht Wouter zijn blinddoek af doen en luisterde hij naar het verhaal dat achter de locatie zit en over zijn jaren op Skøll. Uiteindelijk kwam dan toch echt de vraag: ‘Lieve Wouter, wil jij Commissaris Sociëteit worden van bestuur’18?’ en die werd met een hele blije ‘ja!’ beantwoord. Wouter ontpopte de kurk, trok het jasje aan en we gingen op weg naar de bar!

Wouter heeft de NOOC geroeid, gecoacht en in veel verschillende commissies gezeten. Dit jaar kwam hij in het Sociëteitsbeheer en alle ervaring die hij daarmee de afgelopen jaren heeft opgedaan samen met zijn persoonlijkheid, maakt dat wij er het volste vertrouwen in hebben dat de grootste soos van roeiend Nederland in goede handen is! Heel veel succes Wouter, geniet ervan!

Reacties (0)

Geef een reactie

<      Mei      >

<      Juni      >

woensdag 06/06/18

Ringvaart

zaterdag 30/06/18

KHB

<      Juli      >

zondag 01/07/18

KHB

A.A.S.R. Skøll