Inloggen

×

Nieuws

Marloes Ekkelkamp voorzitter GrafiCie ’18

Donderdagmiddag. Bestuur ‘17 heeft puntje persoonlijk en zit daarom binnen in de warme bestuurskamer. De ochtend is erg relaxed geweest en iedereen heeft genoten van het prachtige weer. Na een uurtje binnen zitten vraagt Jasper aan een van zijn bestuursvrouwen of ze even met hem op het balkon wil chillen. De persoon in kwestie, Marloes Ekkelkamp, is zich totaal niet bewust van het feit dat dit geen toeval is. Ondertussen grijpt de rest van het bestuur zijn of haar rode jasje, een fles prosecco en de bekertjes en stellen zich verdekt op om de hoek van het balkon. Marloes komt als eerste de hoek om en lijkt behoorlijk in de war dat haar bestuursgenoten in de zon staan te chillen met dat bloedhete jasje aan. Ineens doet Jasper ook zijn jasje aan en neemt Juul het woord.

‘Lieve Marloes. De vraag die ik jou straks ga stellen komt niet onverwachts, maar ik hoop dat we je toch hebben kunnen verrassen met het moment waarop. Laten we bij het begin beginnen. Ik leerde jou kennen in Årbokcommissie ‘15 waar jij hebt bewezen in het bezit te zijn van fantastische grafische skills. Vervolgens werd onze samenwerking doorgezet in de Lustrum Theatercommissie. Uiteindelijk werd het wel duidelijk dat ik niet van je af zou komen, want we gingen beide voor bestuur ‘17. Tijdens ons bestuursjaar heb ik gelukkig nog een paar keer gebruik kunnen maken van jouw grafische talenten. De kerstkaart is daar een prachtig voorbeeld van. In de afgelopen twee jaar heb ik je goed leren kennen en ik ben er zeker van dat jij de juiste visie hebt om deze commissie komend jaar te leiden. Ik ben daarom ook heel blij dat ik je de volgende vraag mag stellen. Marloes, wil jij voorzitter worden van de GrafiCie?’ Een overtuigende ‘Ja’ werd gevolgd door het ontpoppen van de prosecco. Daarna ging iedereen weer keurig aan het werk.

Marloes werd lid in de LenteRIT ‘14 waar ze met haar ploegje VooruitBlik de Lente- en de Najaarsbokaal binnen sleepte. Daarna ging ze door met roeien in EJD ‘15 en was ze onderdeel van de Stad- en StandCie. Het volgende jaar werd de commissietijger in Marloes wakker en werd ze actief in de Årbokcommissie, de TheaterCie en de Promo als voorzitter van de Stad- en StandCie. Met al deze ervaring is het niet heel gek dat Marloes gevraagd werd voor bestuur ‘17. Na dit intensieve bestuursjaar is Marloes echter nog lang niet moe en heeft ze nog meer dan genoeg energie en enthousiasme om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

‘Gefeliciteerd Marloes! Ik heb alle vertrouwen in je’

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll