Inloggen

×

Nieuws

Secretariaat ’18 bekend!

In de afgelopen week ontvingen vier Skøllies een mysterieuze mail van Miss Ø. In deze mail werden ze opgeroepen tot het volbrengen van een geheime missie. Deze mensen waren de aangewezen personen voor het volbrengen van de queste.

Allereerst werd hen opgedragen een alternatieve tekst te schrijven voor het prachtige lied ‘Het regent zonnestralen’. De tekst moest gaan over de commissies waaruit het secretariaat bestaat. Vervolgens werden alle vier de uitverkorenen gevraagd om zich te verzamelen onder de Rozenoordbrug op dinsdag 30 mei om stipt 20:45. Er werd van tevoren al gewaarschuwd voor een vijandige aanval, maar één van de vier heeft het helaas niet gehaald.

De andere drie stonden keurig te wachten onder de brug toen er ineens een opvallend busje met piepende banden tot stilstand kwam. De deur werd open geschoven en voor ze het door hadden zaten ze geblinddoekt achter in de bus. Een heftige busreis en een uitdagende wandeling later mochten ze hun blinddoek eindelijk af doen.

Daar stond bestuur ‘17 en secretariaat ‘17. De Skøllies, Samuel Nijhuis, Charlotte Kap en Rosco Kalis, mochten hun eigen geschreven lied zingen voor de Stopera op Waterlooplein. Na het enthousiaste optreden werd hen gevraagd voorzitter te worden van respectievelijk de Blwerb, de PaparazCie en de CIA. Na drie keer een ‘Ja’ werd de prosecco ontkurkt en de felicitaties uitgedeeld. Uiteraard werd er ook nog een klein shotje berenburg genuttigd met secretariaat ‘17 en ‘18. 

Vanaf komend jaar zal de Eindred@cCie samen gaan met de Blwerb, maar toch miste er nog één voorzitter. Samuel gaat de gefuseerde commissies namelijk niet in zijn eentje leiden. Zijn toekomstig partner kon echter niet bij de geheime missie zijn, maar afgelopen zaterdag zag het bestuur een andere kans om haar te vragen.

Vlak na de finale van EJD op de ARB lag Kim van den Houten nietsvermoedend te rekken in de zon. Ineens stonden daar de rode jasjes met de vraag of ze toch even op wilde staan voor dit moment. Kim had even moeite met opstaan, maar geen moeite met de vraag beantwoorden. Ze zei ‘Ja’ op de vraag of ze voorzitter wilde worden van de Blwerb. Secretariaat ‘18 is rond!

 

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll