Inloggen

×

Nieuws

Jaap Schipper voorzitter HerfstRIT ’17

Nietsvermoedend zat Jaap Schipper maandagmiddag rustig op het balkon van Skøll te genieten van de zon. Met zijn laptop in de aanslag was hij klaar voor zijn eerste vergadering. Een paar weken terug heeft hij met Stijn al gesprekken gevoerd over een eventueel voorzitterschap van de HerfstRIT 2017. En nu was het moment daar om het verder te hebben over de RIT. Jaap was namelijk van begin af aan super enthousiast en wilde heel graag de mooiste commissie van Skøll herbeleven.

Vanuit de bestuurskamer zag het bestuur hem rustig zitten. Dit was het geschikte moment om hem te vragen. Via een snelle sprint door de Hall of Fame, langs de voordeur, door de loods heen en buitenom via de trap omhoog konden ze Jaap verrassen. Na een korte speech van Stijn kwam dan eindelijk de vraag: ‘Beste Jaap, wil jij, met al je enthousiasme en inzet, voorzitter worden van de HerfstRIT 2017?’ Zonder twijfel en vol trots, zei hij ‘JA’. Aansluitend kreeg hij een fles champagne in zijn handen geduwd. Met een soepele handbeweging wist hij gemakkelijk de fles te ontkurken. Met een snelle plop proosten we op zijn voorzitterschap. Gefeliciteerd!

Wil jij Jaap ondersteunen als lid van de HerfstRIT commissie? Geef je dan op via de site of stuur een mail naar ciecie@skoll.nl. De sollicitaties volgen snel!

Reacties (2)

Karel Lindenbergh
6 juni om 14:50
Ik wil Jaap wel ondersteunen
Erik Remishevsky
6 juni om 15:37
Lekker hoor!

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll