Inloggen

×

Nieuws

Julie Nannenberg Voorzitter CompoCie ’18

Afgelopen donderdag was het een bijzondere dag voor Julie Nannenberg. Natuurlijk begon het nietsvermoedend met een CompoCie vergadering. Haar favoriete agenda puntje, ‘puntje persoonlijk’, werd vandaag helaas over geslagen want er stonden veel belangrijke discussiepunten op de agenda. Verder had Tessa een vraagactie dus ze moest snel weg. Na even gesproken te hebben over de herstructurering van de NOOC bokalen vertrok zij. Vervolgens verloor de CompoCie haar focus door een oude traditie: een Smirnoff Ice fles werd gevonden. Julie baalde, na een competitie seizoen vol ice-atjes met de CompetiCie van Gyas was het haar gespaard gebleven. Tot die ene donderdag. Uiteraard houden wij dit spektakel niet voor ons zelf en eisten we dat Julie op het vlot met grote teugen zou genieten van haar zoete drankje. 

Het bestuur keek vanaf het dak over het randje en zag dat het goed was. 

Wederom nietsvermoedend nam ze weer plaats in de commissiekamer. Julie zal vast iets gedacht hebben in de volgende trant: ‘Verdorie, mensen die je storen tijdens je vergadering zijn zó vervelend! Oh wacht, wat een boel rode jasjes. Wat komen ze doen?’ Tot Tessa haar jasje aan deed en op stond. 

‘We weten allemaal wat er aan de hand is, op één na.. Lieve Julie, in 2015 werd je lid van deze prachtige studentenroeivereniging. Je roeide met je vriendinnen van Ønskølldig de NOOC met verve. Elk weekend stonden jullie met je vrolijke gezichtjes langs de baan. Ik kan me nog een goede keer op het NOOC openingstoernooi herinneren dat je op zondagmiddag gewoon gezellig met ons kwam kijken naar het roeien, genietend van de reuring. Wij wisten toen al dat jij perfect in de CompoCie zou passen. Afgelopen jaar deed je hard je best met ons, CompoCie ’17. Het ging super goed, en daarom wil ik je wat vragen… Julie, wil jij voorzitter worden van CompoCie’18? Waarop een hoge en luide ‘JA!’ kwam van Julie Nannenberg. De champagne werd ontpopt en er werd geproost op onze nieuwe voorzitter. 

Gefeliciteerd Julie, ik heb er alle vertrouwen in dat jij CompoCie ’18 groter dan ooit gaat maken en de nieuwe verantwoordelijkheden aan kan! Heel erg veel succes.

Reacties (2)

Loes Peters
15 juni om 18:48
JUUUL
Jesse Ottens
15 juni om 19:25
WAARVOOR HULDE!

Geef een reactie

<      April      >

<      Mei      >

<      Juni      >

woensdag 06/06/18

Ringvaart

zaterdag 30/06/18

KHB

<      Juli      >

zondag 01/07/18

KHB

A.A.S.R. Skøll