Inloggen

×

Nieuws

Laurens Goderie Voorzitter Boot&Huysch ’18

Laurens maakte zich op voor weer een succesvolle klusavond. Deze was alleen van korte duur want Laurens werd op pad gestuurd naar de Utrechtse brug met een goede fles Absint. Dit is de plek waar alle nieuwe commissieleden langskomen om hun handtekening op de brug te zetten. Hier stonden dan ook Merel en Pieter uit zijn lichting te wachten. Laurens werd met wat ingewikkelde vragen even flink aan te tand gevoeld.

Al gauw moest Laurens door richting café ‘Anno 1980’. Iets later dan gepland trof hij hier oud-voorzitters Lia en Marius. Hij moest natuurlijk nog wel even te horen krijgen wat hem komend jaar te wachten staat.

Na een sloom fietstochtje terug naar Skøll werd hij het dak op gestuurd. Hier stond het voltallige bestuur samen met de aanwezige Boot&Huysch leden. Lotte nam het woord: ‘Lieve Laurens, Daar sta je dan, met alle rode jasjes voor je. Afgelopen jaar werd jij lid van een vernieuwende Boot&Huysch. Nieuwe structuren en ideeën werden uitgetest. Vol enthousiasme deed jij hier aan mee en leverde je ook nieuwe input. Om volgend jaar deze vernieuwingen door te zetten hebben we jou nodig. Dus lieve Laurens, wil jij samen met Zita voorzitter worden van Boot&Huysch ’18?’ Na een enthousiaste ‘Ja!’ werd de champagne met een prachtige boog van het dak geplopt.

Succes komend jaar Laurens een Zita!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll