Inloggen

×

Nieuws

Kris van den Enden Voorzitter VakanCie’17!

Het was een mooie donderdag avond, alweer even terug. De persoon in kwestie, Kris van den Enden, was niets vermoedend haar eerste stappen aan het zetten in een D1 skiff tijdens de drukbezochte skiffweken. Net toen zij halverwege haar les was, en de halen al steeds beter werden, kwamen er opeens allemaal mensen in rode jasjes aangelopen. Toen ook de huidige voorzitter en penningmeester van de VakanCie eraan kwamen werd het Kris al snel duidelijk. Maar eerst mocht ze onder toeziend oog van bijna het voltallige bestuur bij het vlot aanleggen. Toen dat lukte zonder om te slaan nam Raymond het woord.

Lieve Kris, je kwam hier bijna een jaar geleden op Skøll en nam plaats in het NOOC ploegje met misschien wel het grootste coachkader van Skøll. Tevens viel jij meteen op bij Barry en werd een enthousiast lid van de VakanCie. Hier bleef het niet bij, en je kwam al snel in beeld om een waardige opvolger van Barry te zijn. Jullie hebben het al gehad over manieren om de VakanCie te herstructureren en er een nog groter iets van te maken en om nog grotere vakanties voor Skøllies neer te zetten, waar waarschijnlijk ook weer ruimte voor Luzern in is. Ik ben overtuigd van het feit dat jij dit tot een succes gaat brengen en daarom ook de vraag:

Kris, wil jij volgend jaar voorzitter worden van de VakanCie en hiermee de leiding hebben over de grootste vakantie commissie van Skøll tot nu toe?

Een uitbundige JA volgde en bij het poppen van de kurk werd er nét niemand uit z’n D1 skiff geschoten.

Hou jij van vakanties en lijkt het je geweldig om deze samen met Kris en anderen voor iedereen te organiseren? Meld je dan aan op my Skøll!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll