Inloggen

×

Nieuws

Sociëteitsbeheer ’18 bekend

Na alle vraagacties van de bestuursleden was het tijd voor de grootste (en logistiek gezien meest uitdagende) vraagactie van het jaar: het sociëteitsbeheer! Na lang voorbereiden en info vergaren van alle contactpersonen, was er uiteindelijk een strak schema gemaakt en waren de nieuwe hesjes klaar voor gebruik. 
 
Het begon allemaal dinsdagmiddag bij BARRY VAN NIEKERK die verrast werd in de herenkleedkamer. LUUK STERK nam het woord: ‘BARRY, wil jij HOOFD TECHNIEK van SB’18 worden?’ Na een volmondig JA werd de kurk (‘oh shit hebben we voor deze een kurkentrekker nodig?’) ontpopt. Zijn skifftraining werd een training van zeer andere vorm…
 
Vervolgens gingen we snel naar de Ziggo Dome, waar BART VAN DER KANT nog moest werken. Met de kennis die hij verkreeg van ons, werden dat een paar zeer lastige uurtjes achter de bar staan… LARS SCHOUWINK nam het woord: ‘BART, wil jij VOORZITTER van SB’18 worden?’ Na een luide JA werd de kurk ontpopt.
 
Met haastige spoed (nu wel goed) gingen we verder naar het huis van ABEL BRONKHORST, waar naast de vraag ‘heb je chips?’ ook een andere vraag werd gesteld. DIDIER SNELLEN VAN VOLLENHOVEN nam het woord en vroeg: ‘ABEL, wil jij PENNINGMEESTER van SB’18 worden? Een luide JA volgde, en de prosecco vloeide rijkelijk. 
 
SB Schouwink sprong weer in het busje en reed door naar CATO ZANTMAN. Gelukkig stond ze net niet meer te douchen, anders hadden we een ongemakkelijke situatie niet kunnen voorkomen. Op virtuele wijze nam MYRTHE ROEMER het woord: ‘CATO, wil jij HOOFD REPRESENTATIE worden van SB’18? Een volmondig JA volgde en de prosecco werd ontkurkt.
 
Door door door! Nu naar ROMY VAN DEN BROEK, die in vergadering op Skøll was. Tot op een meter afstand stonden we, totdat ze doorhad dat haar avond wel een zeer andere wending zou krijgen. CHARLOTTE DE GEUS nam het woord: ‘ROMY, wil jij SECRETARIS van SB’18 worden?’ Na een luidkeelse JA, werd de kurk ontplopt.
 
Met een minimale achterstand op schema en een paar slokken bubbels achter de kiezen, zat de sfeer er goed in.
 
De volgende was ANOUK VAN DOORN, die lekker zat te chillen in het Sarphatipark. Op bijzonder soepele wijze manoeuvreerden wij ons tot een kleine afstand, waardoor ze enorm schrok van ons (en wij van haar uitbundige enthousiasme). WOUTER BLOEM nam het woord en stelde de vraag der vragen: ‘ANOUK, wil jij BARHOOFD van SB’18 worden?’ Een zeer luide JA verder, kon de prosecco weer ontpopt worden. 
 
Snel weer door, nu naar SANNE VAGEVUUR. Na een hele wereldreis naar west, kon NIENKE BOERE haar verrassen met de zo gewilde vraag: ‘SANNE, wil jij HOOFD EVENEMENTEN worden van SB’18?’ Een licht trillerige, doch volmondige JA verder, kon de fles weer ontpopt worden.
De laatste! Als echte soostijger stond MAAIKE VAN TUINEN bij de bar (in een bijna lege soos) toen haar biertje veranderde in een drankje van wat hogere (maar twijfelachtige) kwaliteit. NIENKE BRAAKMAN nam het woord: ‘MAAIKE, wil jij BARHOOFD van SB’18 worden?’ Na een luide JA, kon de laatste fles ontpopt worden. 
 
Een persoon die niet aanwezig kon zijn was NICKY JANSSEN, hem hadden we opgewacht op station Amstel, wat tevergeefs bleek te zijn. (‘ben via zuid gegaan, ik was gewoon een keer te vroeg! Haha!’ *diepe zucht van onze kant*) Gelukkig is het een andere dag nog zeer goed overgedaan. De dinsdag daarop nam ROSA COPPENHAGEN het woord, terwijl nicky met een bordje eten in zijn handen stond: ‘NICKY, wil jij FOODCIEHOOFD van SB’18 worden?’ Een volmondige JA volgde en de kurk werd ontplopt. 
 
Na verschillende opdrachten en zeer lastige functiespecifieke vragen tijdens de avond werden deze uiterst capabele mensen de bar op geleid.. SB’Schouwink presenteert jullie, onze opvolgers, het SOCIËTEITSBEHEER’18. 
Voorzitter Bart van der Kant
Secretaris Romy van den Broek
Penningmeester Abel Bronkhorst
Barhoofd Maaike van Tuinen
Barhoofd Anouk van Doorn
Foodciehoofd Nicky Janssen
Hoofd Evenementen Sanne Vagevuur
Hoofd Representatie Cato Zantman
Hoofd Techniek Barry van Niekerk

Reacties (0)

Geef een reactie

<      Februari      >

zaterdag 16/02/19

Winterwedstrijden

zondag 17/02/19

Winterwedstrijden

zaterdag 23/02/19

Gyas Hunze

zondag 24/02/19

Gyas Hunze

<      Maart      >

zaterdag 09/03/19

Heineken Roeivierkamp

zondag 10/03/19

Heineken Roeivierkamp

zaterdag 16/03/19

Head of the River Amstel

zondag 17/03/19

Head of the River Amstel

zaterdag 23/03/19

HNOT

zondag 24/03/19

HNOT

zaterdag 30/03/19

Tweehead

Aegir Lente Sprint

zondag 31/03/19

Aegir Lente Sprint

Skiffhead

<      April      >

zondag 07/04/19

Varsity

zaterdag 13/04/19

Gent Spring Regatta

Amstel Skøll Cup

zondag 14/04/19

Gent Spring Regatta

Amstel Skøll Cup

zaterdag 20/04/19

Traianus Regatta

Hollandia NK klein

zondag 21/04/19

Hollandia NK klein

<      Mei      >

zaterdag 04/05/19

Okeanos Competitie Tweekamp

ZRB

zondag 05/05/19

ZRB

zaterdag 11/05/19

PEiL

World Cup I

zondag 12/05/19

PEiL

World Cup I

zaterdag 18/05/19

EDR

Westelijke Roeiwedstrijden

zondag 19/05/19

EDR

Westelijke Roeiwedstrijden

zaterdag 25/05/19

SIR

zondag 26/05/19

SIR

Spaarne Lente Race

vrijdag 31/05/19

EK

Thetis Sprint

<      Juni      >

zaterdag 01/06/19

EK

Asopos 3Kamp

ARB

zondag 02/06/19

EK

Asopos 3Kamp

ARB

zaterdag 08/06/19

Rottebokaal

zondag 09/06/19

Rottebokaal

zaterdag 15/06/19

Gyas Meerkamp

Damen NK Groot

zondag 16/06/19

Gyas Meerkamp

Damen NK Groot

zaterdag 22/06/19

Orca Slot (NSK)

World Cup II

zondag 23/06/19

Orca Slot (NSK)

World Cup II

vrijdag 28/06/19

Argo Sprint

zaterdag 29/06/19

NSRF Slotwedstrijden

zondag 30/06/19

NSRF Slotwedstrijden

<      Juli      >

zaterdag 06/07/19

Henley Royal Regatta

zondag 07/07/19

Henley Royal Regatta

vrijdag 12/07/19

World Cup III (KHB)

zaterdag 13/07/19

World Cup III (KHB)

zondag 14/07/19

World Cup III (KHB)

A.A.S.R. Skøll