Inloggen

×

Nieuws

Juliette Mattijssen voorzitter Galacie ’18

Maandag 10 juli, de eerste dag van het overdrachtsweekend van Bestuur ’18. Eén van de vele opdrachten was: ga langs bij vijf huizen van Skøllies die op een ludieke manier de vereniging verder hebben geholpen. Hier dachten wij twee vliegen in één klap te kunnen slaan. Wij wilden namelijk heel graag de voorzitter van de Galacie ’18 vragen. Op subtiele wijze kwamen wij erachter dat Juliette een afspraak had bij de kapper, dus in rode jasjes en met fles prosecco vertrokken we daarnaartoe. Op locatie werd Juliette door de kapper verzocht om even naar buiten te gaan. Met nat haar en vol verbazing stond ze in deuropening, waar Rosalie het woord nam. Lieve Juul, je hebt je op Skøll ingezet voor de Top C4 afdeling, eerst als roeier en daarna als coach. Ook wist jij vorig jaar samen met de Galacie een succesvol gala in Rotterdam neer te zetten. Om deze redenen wil ik jou de volgende vraag stellen: “Juliette, wil jij voorzitter worden van de Gala commissie in 2018?” Uiteraard klonk er een “JA”, de prosecco werd ontpopt en felicitaties volgden. Vervolgens werd Juliette weer verder geknipt onder het genot van een feestelijk drankje.
Juliette werd lid in HerfstRit ’15 en heeft met haar TopC4+ boot Sombrerøw de NOOC geroeid. Het jaar hierop is zij gaan coachen. Verder heeft ze vorig jaar een geslaagd gala georganiseerd. Hier was ze verantwoordelijk voor locatie, aankleding en diner. Nu is het tijd om te gaan stralen in de functie als voorzitter. Lieve Juul, wij hebben er het volste vertrouwen in dat jij dit fantastisch gaat doen.

Namens het hele bestuur, van harte gefeliciteerd!

Wil je deel uitmaken van Galacie ‘18? Spreek Juliette aan en geef je op via deze link. Ook als je vragen hebt over de tijd die de Galacie kost en waarom het zo leuk is, ben je bij Juliette aan het juiste adres.

Reacties (0)

Geef een reactie

<      Juli      >

<      Augustus      >

dinsdag 01/08/17

Inschrijvingen Open

woensdag 23/08/17

VU Introductiedagen

Open Feest @ Heeren van Amstel

20:00

donderdag 24/08/17

VU Introductiedagen

vrijdag 25/08/17

VU Introductiedagen

maandag 28/08/17

Intreeweek (UVA)

VU Introductiedagen

dinsdag 29/08/17

Intreeweek (UVA)

VU Introductiedagen

Open Feest @ Club NYX

20:00

woensdag 30/08/17

Intreeweek (UVA)

donderdag 31/08/17

Intreeweek (UVA)

<      September      >

vrijdag 01/09/17

Intreeweek (UVA)

zondag 03/09/17

Juniorendag

14:00

dinsdag 05/09/17

Inschrijvingen Gesloten

22:00

A.A.S.R. Skøll