Inloggen

×

Nieuws

Nicky Janssen voorzitter HerfstRIT’18

Nietsvermoedend zat Nicky met de rest van het SB te genieten in hun huisje tijdens het HNOT, samen gezellig doen voor het feest die zaterdagavond. Heel verbaasd waren ze dan ook niet toen het bestuur aanklopte, samen feesten is immers gezelliger.

Er volgden wel wat verrassende blikken toen Abel vroeg of de muziek even uit mocht en of Nicky even op wilde staan.

‘Nicky,

Al een aantal jaren loop jij rond op Skøll en heb jij je best gedaan om alles te zien wat hier te doen is. Van fanatieke roeier in EJL’16 tot soosbaas van de hoogste klasse in dit prachtige SB. Naast deze transformatie heb jij je ook voor andere commissies ingezet en kan jij iedereen vertellen hoe elk deel van Skøll in elkaar zit. Deze skills heb jij natuurlijk al kunnen toepassen tijdens de HerfstRIT. Nu denken wij dat jij met al jouw kennis over Skøll en de ervaring die je al hebt opgedaan, je de HerfstRIT komend jaar naar een nog hoger niveau kan tillen en alle kersverse eerstejaars hun plekje op Skøll kan laten vinden.

Beste Nicky, wil jij voorzitter worden van HerfstRIT’18?’ ‘Ja, echt wel!’ luidde het antwoord waarna Nicky verbijsterd en sprakeloos van blijdschap de prosecco ontkurkte.

Nicky we wensen je heel veel succes en hebben er vertrouwen in dat we een fantastische periode vol roeien en feesten tegemoet mogen gaan komende september.

Wil jij ook onderdeel zijn van de HerfstRIT? Stuur Nicky dan een berichtje, mail je motivatie naar ciecie@skoll.nl of meld je aan via My Skøll.

Reacties (1)

Wouter Groen
29 maart om 10:53
Nickyyyy

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll