Inloggen

×

Nieuws

Jaap Schipper beoogd Commissaris Sociëteit Bestuur ’19!

Met het altijd mooie herfst-/lenteRIT feest in het vooruitzicht, was Jaap samengekomen met zijn herfsRIT commissie om de laatste dingetjes voor te bereiden en te genieten van de zon. De middag kreeg echter een hele andere wending, toen er plots een envelop tevoorschijn kwam met daarop de woorden ‘Sociëteit der A.A.S.R. Skøll’. Vol schrik opende Jaap de envelop en zag daarin de eerste instructies van het begin van een wel zeer speciale avond. 

De eerste stop was de buurman, met wie hij koffie ging drinken als eerste kennismaking. Vol nuchtere moed ging hij vervolgens in het Amstelpark met zijn RIT commissies chillen, waar hij, in combinatie met veel RIT dansjes, zijn nuchterheid snel kwijt raakte. Vervolgens ging hij naar zijn oude bootje JAN., waar hij zijn voedselreserves weer goed op kon bouwen. In het volle programma stond daarna een bezoekje aan de pijp, waar zijn oude Weesp vrienden en uiteindelijk Heidrunn waren. Tot slot moest hij zijn kennis en alcoholtolerantie bewijzen tegenover de oud-soosdozen. Toen hij naar buiten strompelde, werd hij geblinddoekt en ontvoerd door het bestuur. 

Toen de blinddoek af ging, stond het bestuur voor hem, voor een klein oud gebouwtje. Wouter nam het woord:

‘Jaap, we staan hier op een hele speciale plek. Dit is de locatie waar het allereerste Amstel bier gebrouwen is, het bier waar we allen zo van genieten en wat voor jou een hele belangrijke rol zal spelen in het komende jaar. Zonder dit mooie bier was ons soosleven niet wat het nu is. 

Lieve Jaap, je bent je Skøll carrière begonnen bij JAN. en werd al snel lid van de barcie. Hier heb je je geprofileerd als een zeer sociale, enthousiaste jongen, die ook nog eens capabel is. Je werd vervolgens actief bij de KHB en je ging uiteindelijk de Herfst RIT commissie doen. Hier was je zo goed op je plek, dat je daar de voorzitter van werd. Tijdens dit voorzitterschap hebben we veel samengewerkt, wat mij alleen maar meer verzekerde van je capabele eigenschappen. Jouw combinatie van capabel en enthousiasme maakt jou perfect voor een bepaalde functie binnen het bestuur.. Wat me alleen maar kan leiden tot de volgende vraag: Jaap, wil jij de Commissaris Sociëteit der A.A.S.R. Skøll van bestuur’19 worden?’

Na een volmondige JA, werd de fles ontpopt en werd er geproost op dit heugelijke feit. 

Gefeliciteerd Jaap! We weten zeker dat je het goed zal doen volgend jaar. 

 

Reacties (0)

Geef een reactie

<      Mei      >

<      Juni      >

woensdag 06/06/18

Ringvaart

zaterdag 30/06/18

KHB

<      Juli      >

zondag 01/07/18

KHB

A.A.S.R. Skøll