Inloggen

×

Nieuws

Tamara Broughton beoogd Commissaris Verbouwing Bestuur’19!

Afgelopen dinsdagmiddag werd Tamara overvallen door een berichtje van Jorrit Broertjes, projectleider van de verbouwing.

“ Mijn naam is Jorrit Broertjes en ik ben de projectleider van de verbouwing. Ik hoorde van je interesse om de verbouwing komend jaar vanuit het bestuur in goede banen te leiden. Ik ben als projectleider vanaf het begin bij dit grote project betrokken geweest en het leek mij nuttig om het hier onder het genot van een kop koffie eens over te hebben. Ik verwacht je vanavond om 18:15 bij café Tapmarin”.

Enigszins gespannen ging Tamara opweg naar Tapmarin. Echter stond haar geen nuttig gesprek te wachten, maar werd zij onthaald door de Galacommissie waar zij in 2017 voorzitter van was. Ook de TopC4 die Tamara heeft gecoacht kon niet wachten om de ontlading van Tamara te zien en ook zij waren aanwezig bij Tapmarin.

Na een gezellig begin van de avond werd het tijd voor serieuze zaken. Bij Canvas werd Tamara verwacht door twee voorgangers. Sjoerd Verwijs en Marloes Ekkelkamp hebben zich beiden al een jaar lang op de verbouwing gestort. Tamara werd door hen onder het genot van gin-tonic uitgebreid bijgepraat over alle relevante en irrelevante partijen waar ze komend jaar mee te maken zou krijgen. Nadat Tamara een goede indruk had gewekt bij Marloes en Sjoerd mocht zij op haar avontuur vervolgen naar Duivendrecht.

Bij het huis van Eva Pols had Schluss zich verzameld. Bij een vraagactie kon haar TopC4boot waarmee ze het roeien heeft ontdekt, natuurlijk niet ontbreken. Ondertussen was Tamara bij al haar stops al van de nodige mode-accessoires voorzien, maar de ware moderevolutie moest nog komen.

Onder begeleiding van Eva, vervolgde Tamara haar avontuur naar een plek met alleen maar Skøllcuppers. En waar kon deze plek nou zijn? Bij niemand minder dan Anouk Dijkman, werd Tamara onthaald door twee Skøllcup commissies. Zowel de commissie van de Skollcup 2016 waar Tamara hoofd catering was, als Skollcup 2018 waar Tamara voorzitter was, waren vertegenwoordigd. Een gezellig feestje werd helaas bruut verstoord nadat Myrthe en Loïs binnenkwamen om Tamara te ontvoeren naar een bijzondere plek. Tijdens deze rit van tien minuten heeft Tamara de rest van het bestuur alvast laten kennismaken met de gezellige Tamara. Met verzoeknummers als Timber werd de reis vervolgd.

Bij Koning Ellis, de architect van de verbouwing mocht Tamara haar blinddoek af doen. Tamara had lang gewacht en gehoopt op dit moment en het was eindelijk daar. Loïs nam het woord:

“Lieve Tamara,

Het moment is eindelijk daar. Het heeft misschien iets langer geduurd dan je had gehoopt, maar dat komt alleen maar door jouw multi-talenten. Maar op dit moment sta jij voor het architectenbureau van Koning Ellis. Een jaar geleden stond ik hier ook en dat was het begin van een fantastisch jaar. Maar dit is niet alleen de plek waar mijn avontuur is begonnen, maar het is ook de plek waar jouw avontuur gaat beginnen. Wat is nu toepasselijker dan een architectenbureau waar ook het ontwerp voor onze verbouwing is gemaakt..

In onze kennismakingsgesprekken heb je al laten zien dat je een ware aanpakker bent en ook als Skøllcupvoorzitter en voorzitter van de galacie heb je je al bewezen als een ware projectmanager. Met al jouw ervaring en wilskracht denk ik dat jij precies bent wat een Skoll voor de verbouwing nodig heeft.

Lieve Tamara, nu rest mij nog een vraag: wil jij de commissaris verbouwing worden van het 53e bestuur der A.A.S.R. Skøll?”

Na een grote glimlach volgde een overtuigde ja en werd de champagne ontkurkt. Lieve Tamara, ik heb er al het vertrouwen in dat jij deze verbouwing in goede banen gaat leiden.

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll