Inloggen

×

Nieuws

Emma Groenveld voorzitter RoeiCliniCie ’19!

Gisterochtend was Emma al vroeg aanwezig op Skøll om voorbereidingen te gaan treffen voor een grote roeiclinic die middag. Er zouden zo’n 60 mensen langskomen om te roeien, eten, borrelen en chillen. Emma had geen flauw benul dat haar nog een verrassing te wachten stond vlak voordat de clinic begon.

Maartje van Asselt, Sander Abrahamse en Mathijs Tas waren samen met Emma bezig met de laatste voorbereidingen terwijl er bestuursleden in rode jasjes door het gebouw slopen om de exacte locatie van Emma te achterhalen. We troffen haar met een mond vol Turks brood in de soos. Terwijl Emma haar mond aan het leeg eten was, nam Anouk alvast het woord.

“Lieve Emma, fijn dat de verrassing gelukt is! Je bent druk bezig met de voorbereidingen voor een roeiclinic zometeen, iets wat je al maanden met veel plezier doet en de reden dat wij hier nu staan. Je hebt een onwijs uitgebreid Skøll-CV en toen ik het zag wist ik al dat ik niet alles zou kunnen onthouden, maar ik doe een poging. Lieve Emma, je werd lid in de LenteRIT van 2016 en bent toen lekker gaan roeien met Licht Getalenteerd en de dames van Haringdrøøm. Het jaar daarna ging je door in Knettâh, waarmee nog blik werd gepakt, en begon ook je interesse voor het sturen op Skøll in de Talenten dubbel-vier. Dit jaar beleef je natuurlijk een geweldig jaar als stuur van de damesclubacht. Ook in commissies heb je niet stil gezeten, je hebt gestraald in de SkøllCie en je hard ingezet voor de AFCO. Ook heb je veel gefotografeerd voor de PaparazCie en is sinds vorige week vrijdag ook Merijn Soeters fan van je foto’s. En dan natuurlijk de RoeiCliniCie! Je doet deze commissie met heel veel plezier en ik was erg blij om van je te horen wat voor leuke plannen je allemaal voor de commissie hebt. Ik weet dan ook zeker dat je het heel goed gaat doen en wil je nog één belangrijke vraag stellen: Wil jij voorzitter worden van de RoeiCliniCie 2019?”

Het antwoord was gelukkig JA en de prosecco werd ontpopt zoals Emma dat van haar moeder geleerd had. Er werd samen geproost, een foto gemaakt en vervolgens werd er een geweldige clinic neergezet, een top middag!

De RoeiClinic Commissie verzorgt de organisatie van roeiclinics op Skøll. Regelmatig worden zij benaderd door bedrijven of vriendengroepen die graag willen leren roeien in een C4+ met eventueel aansluitend een lunch of een BBQ op Skøll. Als jij iemand kent die misschien ook een clinic zou willen doen kan je diegene contact laten opnemen met roeiclinics@skoll.nl.  

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll