Inloggen

×

Nieuws

Vraagactie Secretariaat ’19

Vorige week dinsdag zijn onder valse voorwendselen de beoogde voorzitters van de secretariaatscommissies naar een externe locatie gelokt, om daar samen voor te bereiden voor de aanstaande vraagactie. Het originele plan om het beoogde secretariaat direct te laten oefenen met een secretariaatsdiner, viel helaas snel in het water toen bleek dat er ook trainingen gepland stonden.

Gelukkig kwam er snel een alternatief plan, waarbij secretariaat ’18 de maaltijd verzorgde en de beoogde voorzitters ieder een alcoholische versnapering met een goed verhaal moest verzorgen. Na een geslaagde maaltijd waarbij al snel bleek dat de beoogde voorzitters het prima met elkaar konden vinden, was het dan tijd om de verhalen te beoordelen. Het slechtste verhaal moest van elke fles drinken, om zo een goed begin aan de avond te geven.

Elvira trok hierbij aan het kortste eind, waardoor ze al in enigszins beschonken toestand bevond. Na een geslaagde avond, begaven we ons naar de borrel op Skøll. Bij aankomst stond het bestuur al met de rode jasjes te wachten. Tjarco trok snel zijn jasje aan en nam het woord:

“Lief beoogd secretariaat, normaal vertel je hier een verhaal waarin je het Skøll-CV van de nieuwe voorzitter opnoemt, maar het lijkt mij veel leuker om vooruit te blikken. Vooral nu ik zelf met jullie het Secretariaat ga vormen. We hebben een fantastische avond gehad en het is een ontzettend leuke groep. Ik ben er van overtuigd dat we grote stappen kunnen gaan maken in het verbeteren van de algehele communicatie op Skøll.  Ook denk Ik dat we komend jaar weer een diner kunnen gaan neerzetten dat nog groter en leuker wordt dan voorgaande jaren. Nu rest alleen nog het officiële gedeelte. Elvira, wil jij voorzitter worden van de Blwerb in Secretariaat ’19?”. Waarop Elvira vol enthousiasme instemmend antwoordde. “Dan nu Julia, wil jij voorzitter worden van de PaparazCie in Secretariaat ’19?”. Ook Julia reageerde met een enthousiaste ja. “En vervolgens Pim, wil jij voorzitter worden van de Blwerb in Secretariaat ’19?”. Uiteraard was ook Pim enthousiast.

Toen nam Abel het woord: “Voor dat je verder gaat Tjarco, moeten wij jou natuurlijk ook wat vragen, ga even bij de rest van Secretariaat ’19 staan. Beste Tjarco, jij hebt je al 2 jaar in het gezelschap wat het secretariaat heet mogen plaatsnemen, en wij als bestuur weten al lang dat jij de ambitie hebt om daar nog een jaar bij te doen. Je bent al eens voorzitter geweest van de CIA en dat beviel je goed, dit jaar heb je, als secretaris, Skøll regelmatig gered van de ondergang door de WiFi te fixen terwijl je druk bezig bent met het bouwen van een nieuwe Skøllsite. Dit alles geeft ons het vertrouwen dat jij nog een jaar CIA en secretariaat aan kan. Lieve Tjarco, wil jij voorzitter worden van de CIA’19?” Waarop ook Tjarco enthousiast instemde. 

Na de vraagactie volgde nog een fantastische borrel.

Lief Secretariaat, ik denk dat wij het fantastisch gaan doen komend jaar. Ik heb er zin in!

Het Secretariaat ’19 bestaat uit:

Voorzitter Cato Zantman
Voorzitter Blwerb Pim Duteweert
Voorzitter Blwerb Elvira Brand
Voorzitter PaparazCie Julia Groenveld
Voorzitter CIA Tjarco Kerssens

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll