Inloggen

×

Nieuws

Aranka Kops voorzitter Stuurgenootschap’19

Op 10 september was de kickoff van de stuurweken onder leiding van het stuurgenootschap. Nietsvermoedend kwam Aranka aan op Skøll om een korte sessie te houden over de ins en outs van de stuurweken. Omdat haar voorganger inmiddels al in het buitenland zat, had Aranka al een tijdje het stokje overgenomen als voorzitter. Ze verwachtte dan ook niet dat er ineens een groep bestuursleden in rode jasjes de soos binnen kwamen lopen. Totaal verrast werd ze in bijzijn van het stuurgenootschap toegesproken door Laurens: “Aranka, je begon je Skøll carriere bij de Sloepsløeries en hebt daar ongetwijfeld voor het eerst gestuurd. Het jaar hierna ging je de EJZ van 2016 sturen en nam jij voor het eerst plaats in het Stuurgenootschap. Na al jaren actief te zijn als stuurvrouw is het nu jou beurt om het stokje over te nemen en voorzitter te worden van het Stuurgenootschap, mits je wil natuurlijk. Aranka, wil jij aankomend jaar voorzitter worden van het Stuurgenootschap?” Gelukkig zei Aranka volmondig JA, waarna zij een fles bubbels in haar handen kreeg en we met zijn allen hebben geproost op een mooi jaar.

 

Namens Bestuur’19, gefeliciteerd!

Reacties (0)

Geef een reactie

A.A.S.R. Skøll