Inloggen

×

Nieuws

Manon Diemeer voorzitter IMG’19

Manon zat dinsdagavond voorafgaand aan de borrel rustig een hapje te eten met haar commissiegenoten Marloes en Alexander. Terwijl het drietal tijdens het eten bezig was met de overdracht van het voorzitterschap was het tijd voor een klein intermezzo: het ritjournaal. Doordat alle ogen richting het scherm gingen zag het bestuur de mogelijkheid om zich even terug te trekken richting de BK om daar de rode jasjes en de champagne te pakken. Het was tijd om Manon te verrassen. Met een bijna voltallig bestuur voor Manon’s neus pende Manon stevig door in haar aantekeningenboekje, want tips van je voorganger moeten natuurlijk niet verloren gaan. Toen de aandacht er dan toch was nam Kristian het woord:

“Lieve Manon,

Ondanks dat je al een tijdje weet dat jij de uitgelezen kandidaat bent hoop ik dat wij je toch nog enigszins hebben kunnen verrassen.

Je werd lid in de herfst van 2016 en je hebt je daarna elk jaar keihard ingezet voor Skøll, zowel op roei- als op commissiegebied. Zo heb jij in je fanatieke NOOC jaar met Røstagh, waarin jullie niet onopgemerkt gingen, je hard gemaakt voor de promo van Skøll. Na dit jaar ging je door met roeien in de viermet waardoor je nogmaals al die fantastische wedstrijden mocht meemaken.

En toen kwam daar een nieuwe fantastische commissie op jouw pad, de IMG. De creativiteit die je normaal in jouw studie kwijt kan kon je vanaf dat moment ook helemaal op Skøll loslaten. Zo heb je samen met deze commissie vorig jaar een prachtige kledinglijn ontwikkeld en daarnaast wordt de uitstraling van Skøll steeds professioneler dankzij jullie inzet, onder andere door jouw enthousiasme op het gebied van de styleguide. Wij hebben er alle vertrouwen in dat jij de juiste persoon bent om het stokje van Marloes over te nemen als voorzitter dus daarom wil ik jou de volgende vraag stellen: Lieve Manon, wil jij voorzitter worden van de IMG?”

Een enthousiaste JA kwam uit Manon’s mond waarna een goed geschudde champagne werd ontkurkt.

Reacties (1)

Max Jongeneel
4 oktober om 21:10
Break a leg Manon! Of een enkel, mag ook.

Geef een reactie